Netflix and chill? onufry - Pią 24 Lis, 2017 bob.dsk - Pią 24 Lis, 2017 Tak się zastanawiam czy się z tego śmiać
Widać kto nami rządzi... ciekawe czy nie zrobili tego specjalnie co by o tym gada zamiast skupiać się na tym co ważne rabarbar - Nie 26 Lis, 2017 Rządzi nam jeden z dwóch najsprawniejszych polskich polityków,i akcja ta tylko to potwierdzaAlexxx - Nie 26 Lis, 2017
rabarbar napisał/a:
Rządzi nam jeden z dwóch najsprawniejszych polskich polityków,i akcja ta tylko to potwierdza
Az się boję zapytać kto jest drugim Drone - Nie 26 Lis, 2017
Alexxx napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Rządzi nam jeden z dwóch najsprawniejszych polskich polityków,i akcja ta tylko to potwierdza
Az się boję zapytać kto jest drugim
Ja sie z tym zgadzam. Tusk i Kaczynski to bardzo sprawni politycy. Ludzie z wizja, wiedzacy jakie skutki beda mialy ich decyzje. Dodatkowo majacy jakis plan, a nie tylko dorazne dzialania.
Czy sie obu lubi czy nie, czy sie z nimi zgadza czy tez nie.
Nie widze innych na horyzoncie.rabarbar - Nie 26 Lis, 2017
Alexxx napisał/a:
rabarbar napisał/a:
No jak to kto?Petru!!!
A tak bez żartów to oczywiście Tusk.rabarbar - Nie 26 Lis, 2017
Drone napisał/a:
Alexxx napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Ja sie z tym zgadzam. Tusk i Kaczynski to bardzo sprawni politycy. Ludzie z wizja, wiedzacy jakie skutki beda mialy ich decyzje. Dodatkowo majacy jakis plan, a nie tylko dorazne dzialania.
Nie widze innych na horyzoncie.
+1Alexxx - Nie 26 Lis, 2017
rabarbar napisał/a:
Drone napisał/a:
Alexxx napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Nie widze innych na horyzoncie.
+1
+1
Tak strzelałem z tym Tuskiem ale wolałem się upewnić Obaj zbudowali partie wodzowskie, trzymane silną ręką i dopóki Tusk był lokalnie to trzymał za pysk. Ale również zmienił miejsce zatrudnienia w optymalnym dla siebie momencie. Może by tak Kaczyński też się gdzieś na stanowisko w PE wyniósł? GeKo - Nie 26 Lis, 2017 z PełO jest o tyle ciekawie że na początku było trzech tenorów. Ostał się ino Tusk.