Anonymous - Wto 04 Gru, 2012 Martin tak dojebał ze można internet zamknąć siema - Wto 04 Gru, 2012
M napisał/a:
Koledzy informatycy/programiści:
Mam tu ciekawą rozrywkę - programujemy swojego robota javascriptem i wystawiamy go do walki
Mój robot jest już 77 na 670 robotów więc całkiem nieźle
Polecam - niezły zjadacz czasu.
Jeszcze nie ogarniam do końca ale już go podciągnąłem bardzo mocno
Dobre Jak tylko odkupię od kogoś ze dwie godzinki wolnego czasu dziennie, to chętnie się pobawię Kamill - Wto 04 Gru, 2012 Puściłem w pracy, zobaczymy, ja sam musiał bym skladnie JS-a poznać M - Wto 04 Gru, 2012 Javascript jest śmiesznie prosty, to taka java dla przedszkolaków.
Mój robot POPO jest już #56-ty anjas - Wto 04 Gru, 2012
M napisał/a:
Mój robot POPO jest już #56-ty
Ja zrobię robota PISPIS, ale na bank będzie chooyowszy
(bo nie potrafię programować - tylko dlatego!!!)anjas - Wto 04 Gru, 2012 Maciek, dlaczego twój czołg jest dwoma czołgami? To nie fair M - Wto 04 Gru, 2012 siema - Wto 04 Gru, 2012 Kurcze, chyba czołg Anjasa PISPIS rozwalił system, bo FightCode coś ciężko chodzi. A szkoda, bo stworzyłem niezłego zabijakę M - Wto 04 Gru, 2012 Nazwa mojego robota nie ma związku z partią polityczną
Anjas gdzie twój czołg?
A Mariusza jak się nazywa? anjas - Wto 04 Gru, 2012 Maciek, ja nawet nie wiem co to jest Javascript M - Wto 04 Gru, 2012 Dobra, mój robot rozpiździł robota #1 czyli megatrona
a teraz jeszcze nr #2 i #3zefir - Wto 04 Gru, 2012 Anjas do poduszki
anjas - Wto 04 Gru, 2012
M napisał/a:
Dobra, mój robot rozpiździł robota #1 czyli megatrona
(a przy okazji jako fan portali edukacyjnych zachwyci się jego piękną formą)siema - Wto 04 Gru, 2012 Miałem puścić do walki mojego nieopierzonego wojownika, ale widzę że trzeba jeszcze posiedzieć w podziemiu i podszkolić watahy, bo M się zbroi