To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

M - Nie 05 Lut, 2012

Bart napisał/a:
M napisał/a:
Silnik wygląda na igłę

jak to sprawdzić na zdjęciach? :]

Cytat:

Silnik wygląda na igłę ale przecież już różne cuda widzieliśmy.

Bart, wiesz co to jest kontekst?
Przetłumaczę Ci na polski:
Silnik wygląda na utrzymany w bardzo dobrym stanie. Troche się juz tych silników naoglądałem.

Druga część zdania: handlarzyna umie wszystko zaczarować.

tomecki - Nie 05 Lut, 2012

koleś miał w podobnym stanie jakieś 3miesiące temu, sprzedał w dwa dni, rozmawiałem wczoraj i zarzeka sie że jest świetna, kurcze z drugiej strony 350km w jedną stronę, dzień w plecy w razie niepowodzenia

jakbym juz tam dojechał - miałby ktoś czas obadac ja ze mną? mam na mysli początek tygodnia

M - Nie 05 Lut, 2012

moze jakis kolega z okolic obadal go. Ja mam zupelnie to piaseczno w inna strone.
anjas - Nie 05 Lut, 2012

miałem dziś jechać z ciekawości obadać, ale trochę za zimno :/
Mogę ewentualnie podjechać w przyszły weekend, jeśli nie będzie za późno.

B-Rey - Nie 05 Lut, 2012

Mi się wydaje że gość zna się na rzeczy, bo to nie jedyna perełka jaką sprowadził ze Szwajcarii.

Skoro sprowadza dalej to znaczy, że żyje i ma się dobrze a co za tym idzie nikt go jeszcze nie skrzywdził za to, że sprzedał komuś kibla ;)

Bart - Nie 05 Lut, 2012

SG - okolice Kmarta (i Niemego :> )
Niemy - Pon 06 Lut, 2012

potwierdzam, to u mnie pod domem :]
Bonczek - Pon 06 Lut, 2012

Panowie, widzę, że wiara w marzenia nie umiera :]

NIKT, nie przywozi samochodów w tym przedziale cenowym ze szwajcarii w całości - chyba, że ktoś handluje, żeby sprzedawać fury taniej kolegom z forum :rotfl:
Wejdźcie na jakiekolwiek szwajcarskie allegro i zobaczcie jakie są ceny całych, zadbanych VTi ;)

M - Pon 06 Lut, 2012

Jasne Bonku, dlatego też trzeba obejrzeć ale pamiętaj że niektórzy kupują samochody taniej niż inni.

M napisał/a:
pamiętaj że niektórzy kupują samochody taniej niż inni.

Nic mi o tym nie wiadomo :rotfl:

;)

Yarko - Pon 06 Lut, 2012

srebrna F1 :love:
Jacek - Pon 06 Lut, 2012

ja bym brał
anjas - Pon 06 Lut, 2012

ale akurat w tym przypadku Marcel potwierdził, że widział na aukcji ą hondę w CH. Przebieg podobny, środek zaniedbany, puknięta z przodu i z tyłu.
Moim zdaniem to całkiem dobre info, to że puknięta to chyba nie problem (chyba, że puknięta znaczy rozpiżdżona), środek był syfiasty ale teraz jest OK, znaczy handlarz coś zrobił - albo doprał albo wymienił na inny. Mnie to by generalnie je.bało, ważne że teraz dobrze wygląda.
A jeśli przebieg był rzeczywiście taki to nic z tym samochodem się nie powinno dziać przez najbliższe setki kilometrów :)

Ja bym brał :)

Dokładnie anjas, dokładnie :)
marcinstachon - Pon 06 Lut, 2012

Szkoda pierdolenia, nie kupuje sie auta po fotach, przez forum. Jestes zainteresowany wsiadasz i ogien. Po 2 mozna zasiegnac opinii o sprzedawcy i moze wczesniej oferowanych pojazdach np. na forum civica, lub hond. Silnikowo takie hondy i nie tylko sa mega wytrzymaly, problemem jest rdza no i zawieszenie na PL drogach. Ale auto ze Szwajcarii a tam jakos rdza nie wystepuje w takich ilosciach jak u nas do tego ludzie moga sobie pozwolic na serwisowanie auta. Napewno byl pukniety, nie wierz w to ze NIE, ze Szwajcarii calych sie nie sprowadza, pytanie teraz czy tylko pukniety czy mial spotkanie z tirem, ale po zdjeciach i po tym ze gosc lubuje sie w tych Civicach mozna wycignac wnioski ze lipy nie ma!