Ale najlepsze, że ta firma tak łoi, badajcie foto z Poznania:
grubo za 40 zł można zjeść sensowny obiad na Starym Rynku w Poznaniu Miniac - Pon 11 Gru, 2017
rabarbar napisał/a:
Szaszłyk na jarmarku kosztuje chyba 12,wiec albo fejk dla jaj albo konkurencja robi czarny pr,bo raczej wykluczam by ktoś był tak głupi by dowalać takie cen gdy dookoła są dosłownie setki stoisk i knajp
ktoś tam wrzucał w komentarzach analizę pod kątem photoshopa i wynikało z niej że to fejk... niemniej byłem kilkukrotnie na różnych targach śniadaniowych w Wawie i jarmarkach w GD. Ceny MOCNO przesadzone z uwzględnieniem nie tyle jakości dań, a sposobie podania.
Niestety jednak takie frajerskie zagrania się zdarzają. Tam gdzie miałem firmę przez wiele lat obok była myjnia aut ciężarowych. Poza notorycznym handlem ropą/pb z mytych cystern był też "król czarnego złota", który notorycznie mył swoją otwartą wywrotkę załadowana węglem. Nie rozumiałem tego do czasu, gdy dowiedziałem się o ile cięższy jest mokry węgiel, a ceny sprzedaży zależne od kg... Bienvenue au polonais. Alexxx - Pon 11 Gru, 2017
Miniac napisał/a:
Nie rozumiałem tego do czasu, gdy dowiedziałem się o ile cięższy jest mokry węgiel, a ceny sprzedaży zależne od kg...
was79 - Pon 11 Gru, 2017 Są jeszcze dobre myki na kamieniu i ekogroszku. Przymajmniej jedna wanna na dziesięć gratis Kamill - Pon 11 Gru, 2017 Jest wytłumaczenie
https://finanse.wp.pl/szaszlyk-za-112-zl-sprawdzilismy-skad-biora-sie-ceny-na-swiatecznych-jarmarkach-6197238170355841a
W skrócie, szaszłyk 11zl za 100g. Pajda z boczkiem 10zl i ketchup 3. Rachunek jest za 2 porcje, bo było szybciej zważyć 2 na raz niż nabijać oddzielnie.was79 - Czw 14 Gru, 2017 filomatic - Czw 14 Gru, 2017
gdzie tu humor? was79 - Czw 14 Gru, 2017 Dobry humor kierowcy. A co nie liczy się Alexxx - Śro 20 Gru, 2017 was79 - Śro 27 Gru, 2017 Tymczasem na beskid sport arena szczyrk siema - Śro 27 Gru, 2017 Mnie czasem nawigacja Googla też bez sensu prowadziwas79 - Śro 27 Gru, 2017 Ale to król szos, tu nie może być mowy o przypadku Bonczek - Pią 29 Gru, 2017 Zmieniam robotę