To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Janusz - Wto 04 Gru, 2012

Kurde Martin, serio sie zastanów przez chwile nad skutkami podniesienia płacy minimalnej przez państwo. Nie tędy droga.
M - Wto 04 Gru, 2012

Socjalizm = złodziejstwo, dlaczego?
Osoba która poświęca swój czas żeby się rozwijać zawodowo, inwestuje swoje pieniądze w naukę, rozwój kompetencji i kwalifikacji i gdy w końcu zarobi więcej - zapłaci większe podatki żeby pieniądze mogli dostać Ci którzy chcą wyższej płacy minimalnej bo im się należy, bo mają za mało.

PKB w 75% produkuje sektor prywatny, jak to się zdupi to biada.

Anonymous - Wto 04 Gru, 2012

rabarbar napisał/a:
Jak tak czytam Martina to boje sie ze w następnych wyborach dobry wynik moze miec kolejna populistyczna partia w typie 'samoobrony"

Milordzie, czy za polubienie tej wypowiedzi podpiszesz mi się na płycie "A JE:)AĆ MI SIĘ CHCE!!!" ? :>

iQ - Wto 04 Gru, 2012

M napisał/a:
Socjalizm = złodziejstwo, dlaczego?
Osoba która poświęca swój czas żeby się rozwijać zawodowo, inwestuje swoje pieniądze w naukę, rozwój kompetencji i kwalifikacji i gdy w końcu zarobi więcej - zapłaci większe podatki żeby pieniądze mogli dostać Ci którym sie pracowac nie chce.

Tutaj to tak wyglada. I od 1.1.2013 bedzie podwyzka podatkow ale i tez swiadczen socjalnych, bo przeciez im sie nalezy :lol2: :wall:

Kuner - Wto 04 Gru, 2012

Jeden z moich pracowników na stanowisku kierowcy, zarabiający pewne groszowe sprawy, po otrzymaniu propozycji zarabiania dwukrotnie więcej, ale miał by ambitniejsze (czytaj bardziej odpowiedzialne i pewnie męczące, ale w tym samym zakresie godzin) zadanie - wyśmiał mnie. Zatem Lepiej zarabiać 1*** zł na rękę i być szczęśliwym bo mało pracy, niż 3***zł i musieć coś robić.
Dla takich osób nie zamierzam płacić swoich podatków.

martin.h - Wto 04 Gru, 2012

rabarbar napisał/a:
Jak tak czytam Martina to boje sie ze w następnych wyborach dobry wynik moze miec kolejna populistyczna partia w typie 'samoobrony"

A Ty zagłosujesz na PO i będziesz obserwował jak Państwo doi Cię na lewo i prawo, nie dając w zamian dosłownie nic :]

Kuner napisał/a:
Jeden z moich pracowników na stanowisku kierowcy, zarabiający pewne groszowe sprawy, po otrzymaniu propozycji zarabiania dwukrotnie więcej, ale miał by ambitniejsze (czytaj bardziej odpowiedzialne i pewnie męczące, ale w tym samym zakresie godzin) zadanie - wyśmiał mnie. Zatem Lepiej zarabiać 1*** zł na rękę i być szczęśliwym bo mało pracy, niż 3***zł i musieć coś robić.
Dla takich osób nie zamierzam płacić swoich podatków.

Ja wolę się napracować, to tak apropo gdyby ktoś myślał, że chciałbym zarobić, a się nie narobić. Sam nieraz jem śniadanie w biegu.

A lewusów to i na forum znajdziesz, wystarczy tylko sprawdzić ile kto przebywa na forum w czasie pracy :]

Barejka - Wto 04 Gru, 2012

martin.h, karny jeżyk :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;D ;D :D :D

Napisałem coś ale przemyślałem i zostawię tylko:

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

M - Wto 04 Gru, 2012

Robi się coraz ciekawiej

M napisał/a:
Robi się coraz ciekawiej

brakowało mi Ciebie :*

Barejka - Wto 04 Gru, 2012

ide po

Juz sie zabrałem za pisanie odpowiedzi,ale doszedłem do wniosku ze to bezcelowe.

AleX_R53, Oczywiście,za tą obiecaną przejazdzke Lotusem to nawet prywatny koncert zagram,przyznam sie ze zaskoczyłes mnie tym tekstem-"jak bedziesz chciał to mozesz isc grubo,tak o życie" :jupi:

Michał - Wto 04 Gru, 2012

wolne koło ciebie barej ? bym sobie przysiadł

rabarbar napisał/a:
AleX_R53, Oczywiście,za tą obiecaną przejazdzke Lotusem to nawet prywatny koncert zagram,przyznam sie ze zaskoczyłes mnie tym tekstem-"jak bedziesz chciał to mozesz isc grubo,tak o życie"

czy to było po 4 rano? :] :]

M - Wto 04 Gru, 2012

// tutaj był niesmaczny żart :D