Anonymous - Wto 04 Gru, 2012 Alex,gdzies w tych okolicachmartin.h - Wto 04 Gru, 2012 Przepraszam że postanowiłem zabrać głos w dyskusji, przepraszam że zamierzałem dyskutować ze specjalistami w zakresie ekonomii, przepraszam że jestem chory umysłowo, przepraszam że zagłosuję na populistów, przepraszam że jeszcze tutaj jestem, a tak wogóle to domagam się publicznej chłosty M - Wto 04 Gru, 2012 Jakarti - Wto 04 Gru, 2012 A ja tylko dodam, ze niezmiernie ciesze sie, ze chyba cale forum albo ogromna wiekszosc zgodzila sie ze mna. mozliwe,ze jestem kretynem Martinku ale w przeciwienstwie do Ciebie nie oczekuje od swiata i nie obarczam go za swoje i cudze niepowodzenia. szkoda,ze nie odpisales czy wyjasnienie eMa odnosnie placy minimalnej do Ciebie przemowilo. bo piszesz tutaj z ironia o ekspertach z ekonomii, a moze warto siegnac po jakas ksiazke z jej podstawami skoro tak wiele ksiazek przewija sie przez Twoje rece? co swoja droga podziwiam bo mbie brakuje na to czasu i ochoty.
uwazam, ze tzw dobrobyt buduje sie wymagajac wiecej od siebie, a nie od innych. Nie uwazasz?Marek23 - Wto 04 Gru, 2012 Ja się nie zgadzam z teorią Martina. Natomiast np Ty Jaka wyzywasz go od kretynów,itd. A w innych dyskusjach rozdajesz jakieś śmieszne ostrzeżenia rodem z przedszkola Nie widzę tu logiki...Jakarti - Wto 04 Gru, 2012 kurczaki Marek, az sprawdzilem..
przeciez to Martin tak do mnie napisal, a nie ja do niego Marek23 - Wto 04 Gru, 2012 Ok, w tym przypadku, ale Ty zacząłeś
Jakarti napisał/a:
moim zdaniem ten post nadaje sie do wy je ba nia Cie z forum. mowilem to juz wiele razy.
wiesz co to jest pensja minimalna? podniesmy ja do 10 000 zł!!! od razu - popieram!!
ja pier dole Martin - na jakim Ty swiecie zyjesz...
Pomijam,że przy kazdej okazji grubo po nim jedziesz. Z resztą jak połowa forum. Typu, " o ku,r,wa Martin jak mogłeś taką dupę wkleić" To jest dopiero leczenie kompleksów
Tak jakby ch,uj nie miał już stanąć, bo laska na zdjeciu z forum miala za male cyce.
Porazka Niemy - Wto 04 Gru, 2012 Marek Marku ależ proszę Cię, chyba nie piszesz tego poważnie...
Każdy średnio rozgarnięty ekonomicznie człowiek wie, co stałoby się jakby państwo z dnia na dzień podwyższyło płacę minimalną o 100%. Większość przedsiębiorców albo redukuje ilość etatów o 50%, zamyka interes lub przenosi go do innego kraju. Trzeba pamiętać, iż duży procent naszego PKB opiera się tylko i wyłącznie na taniej sile produkcyjnej.Anonymous - Wto 04 Gru, 2012 Mi tez Martina czasem zal,czasem go bronie i chyba jeszcze nigdy po nim nie jechałem,ale wydaje mi sie ze On ma po prostu jakies skłonności masochistyczne ,wystawiając sie na bezpośredni strzał przez np.wrzucanie brzydkich grubych dup czy tez ekonomicznych rodem z Leppera
(a se yeblem taka amatorska psychoanalize,prosze o wybaczenie)Marek23 - Wto 04 Gru, 2012
Niemy napisał/a:
Marek Marku ależ proszę Cię, chyba nie piszesz tego poważnie...
Każdy średnio rozgarnięty ekonomicznie człowiek wie, co stałoby się jakby państwo z dnia na dzień podwyższyło płacę minimalną o 100%. Większość przedsiębiorców albo redukuje ilość etatów o 50%, zamyka interes lub przenosi go do innego kraju. Trzeba pamiętać, iż duży procent naszego PKB opiera się tylko i wyłącznie na taniej sile produkcyjnej.
Ale ja się zgadzam z Tobą i wszystkimi tutaj, całkowicie przeciw podnoszeniu płacy minimalnej. To jest debilizm, ale tak samo czytam na tym co parę dni jakiś większy debilizm, uważam tu paru za debili...ale ku,rwa ile mozna z pasja znecac sie nad Martinem?
To jak bicie najslabszego w klasie Przyje,balbys komus, ale wiesz,ze nie jestes za dobry, wiec trzeba najslabszemu dojebac. To wszystko nie do Ciebie Niemy oczywiście, ale ogólnie.Rasputin - Wto 04 Gru, 2012
Niemy napisał/a:
Marek Marku ależ proszę Cię, chyba nie piszesz tego poważnie...
Każdy średnio rozgarnięty ekonomicznie człowiek wie, co stałoby się jakby państwo z dnia na dzień podwyższyło płacę minimalną o 100%. Większość przedsiębiorców albo redukuje ilość etatów o 50%, zamyka interes lub przenosi go do innego kraju. Trzeba pamiętać, iż duży procent naszego PKB opiera się tylko i wyłącznie na taniej sile produkcyjnej.
+1
Mnie też wkurza bez sensowny najazd na Martina ale za szerzenie takich głupot to jest sam sobie winny. Witki opadają jak się czegoś podobnego słucha Marek23 - Wto 04 Gru, 2012 Ku,rwa, i teraz wszyscy zjadą na recznym,ze jestem za podniesieniem płacy minimalnej, jak nigdzie takiej głupoty nie napisałem
Rasputin, ludzie piszą takie głupoty na tym forum, o Kubicy, o tym ile dane auto pali, o tym,że Alfy są spoko, itd... Ale jak Martin cos dowali to od razu jest rzeź...Niemy - Wto 04 Gru, 2012 Ale Marku to nie jest znęcanie się, Martin po prostu co jakiś czas napisze taki debilizm, którego się czytać nie da i wszystkim nerwy puszczająNiemy - Wto 04 Gru, 2012 Napisałeś:
Marek23 napisał/a:
Ja się nie zgadzam z teorią Martina.
i dlatego to tak odebrałemMarek23 - Wto 04 Gru, 2012 Sorry Niemy, ale martin nie jedyny.