Napisałeś:
Marek23 napisał/a:
Ja się nie zgadzam z teorią Martina.
i dlatego to tak odebrałem
no ale skoro sie nie zgadza z teoria Martina, to znaczy ze jest przeciwny podniesieniu płacy minimalnej, to po kiego grzyba mu tłumaczysz co się stanie jeśli ją podniesiemy ?? Anonymous - Wto 04 Gru, 2012 Marek23, co innego jakby za 1 razem ktoś po Martinie pojechał. Ale jeśli 4 czy 15 raz wkleja brzydką dupę albo 2 albo 7 raz wpisuje dość powiedzmy delikanie, głupią teorię to już jest powód, żeby dosrać mocniej skoro poprzednie kilka "upomnień" nie pomogło. A że po dosraniu jest 16 i 19 kiepska dupa i 9 teoria rodem z żłobka to już wina spada na wklejającego, że wystawia się na rzeź tyle ode mnie.Niemy - Wto 04 Gru, 2012 o fcuk chyba muszę mniej pić, przeczytałem:
Marek23 napisał/a:
Ja się zgadzam z teorią Martina.
Sorry Marku Marek23 - Wto 04 Gru, 2012 Alex ok, kazdy ma swoj gust. Ale nie krytykowalbym tak wszystkich dup MArtina, bo z niejedną kazdy z forum by sie chetnie ustawil. Ale widze,ze jak chodzi o walenie konia, to ludzie sie robia wybredni i zapominają o realiach... To nie do Ciebie, z góry zaznaczam.PiTT - Wto 04 Gru, 2012
roj - Śro 05 Gru, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1aEyR0rl5xQ
troszkę poważniejszy temat niż ta piaskownica..siema - Śro 05 Gru, 2012 Nieładnie. Urodziny Janusza, a tutaj taka burda M - Śro 05 Gru, 2012 Naraz słychać głos fasoli:
"Gdzie się pani tu gramoli?!"
"Nie bądź dla mnie taka wielka" -
Odpowiada jej brukselka.
"Widzieliście, jaka krewka!" -
Zaperzyła się marchewka.
"Niech rozsądzi nas kapusta!"
"Co, kapusta?! Głowa pusta?!"
A kapusta rzecze smutnie:
"Moi drodzy, po co kłótnie,
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!" Jakarti - Śro 05 Gru, 2012 Marek,
czemu nie zgadzasz sie na, jak to mowisz, glupoty w temacie o kubicy a my mamy sie zgadzac na paszczury w temacie o dupkach? Pomysl sobie, ze w kubicowym temacie jest xxx ktory raz na 2tyg naposze cos tak absurdalnego, ze krew Cie zalewa - jak ostatnio - i pomimo prosb o racjonalizm i min.dawke obiektywizmu i dostosowanie sie do poziomu, nic sie nie zmienia...
To tak wlaanie jest z Martinem. Juz dawno nie czepiam sie go dla zasady ale zwroc rowniez uwage, ze Martin nie chce nawet podjac dyskusji np o tej placy.. bo chyba sam uznasz, ze ogolna bieda to nie argument.. a temat o dupkach.. ostatnio Martin wkleil M.Fox.. wczesniej chyba Kate Upton o ile dobrze pamietam.. i nie chodzi o to czy fotki sa okej czy nie - w tamtym temacie wszyscy chca widziec same proce.. i pewnie wiwkszosc z nas nie ma w polowie tak dobrych cial w domu ale internet to nie rzeczywistosc..
a co do tego czy zaczalem.. pewnie tak. ale jak sie z czyms nie zgadzam to to mowie. dla mnie naposanie czegos takiego swiadczy o ogromnym braku wiedzy lub qielkiej desperacji jak niegdysiejszy pomysl doplat z unii do wakacji zagranicznych , ktory wg Martina byl ok..Marek23 - Śro 05 Gru, 2012 No to nie strugaj żandarma, jak się tak samo denerwujesz jak ja.Jakarti - Śro 05 Gru, 2012 denerwuj sie do woli, przeklinaj jak musisz ale nie wyzywaj innych - pkt sa za "oslow" a nie za wasza dyskusje Michał - Śro 05 Gru, 2012
Ale nie krytykowalbym tak wszystkich dup MArtina, bo z niejedną kazdy z forum by sie chetnie ustawil.
Na tym forum nie wypada zgadzać się z Martinem
Jakarti napisał/a:
pomimo prosb o racjonalizm i min.dawke obiektywizmu i dostosowanie sie do poziomu, nic sie nie zmienia...
Bądź sobą - takie jest moje motto
Jakarti napisał/a:
w tamtym temacie wszyscy chca widziec same proce.. i pewnie wiwkszosc z nas nie ma w polowie tak dobrych cial w domu ale internet to nie rzeczywistosc..
Dla mnie to zawsze to samo, może internet dodaje trochę odwagi, ale staram się nie rozdzielać życia realnego od wirtualnego
I może większość z Was marzy o tych "pięknych" ciałach, a ja wolę być bardziej realistą i urzeczywistniać swoje przyziemne marzenia
A wracając do tematu płacy minimalnej to nie mam zamiaru go kontynuować bo może i jeb.ołem gafę pisząc to, ale napisałem swoje zdanie co o tym myślę Jakarti - Śro 05 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
Bądź sobą - takie jest moje motto
do kosciola tez wchodzisz w stringach i z fajką w ustach bo tak czujesz sie sobą?
martin.h napisał/a:
Na tym forum nie wypada zgadzać się z Martinem
gdy napiszesz cos co mozna powiedziec na glos to z pewnoscia wiele osob sie z Toba zgodzi
szkoda czasu na te gadki..
trzymaj sie.