To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [M] Teledyski

KonradMK - Wto 21 Wrz, 2010

yeeee znalazłem!!!!

Bart - Wto 21 Wrz, 2010

bez teledysku ta piosenka wiele traci xD

Bart - Wto 21 Wrz, 2010

Bonczek - Pią 24 Wrz, 2010

Anonymous - Pią 24 Wrz, 2010

tak apropo tego Vienia-przez rok mieszkałem na takich nowych blokach,wiecie dokoła sami młodzi,aktywni,bogaci,co to do roboty w garsonce i krawacie,ku.rwa jak ja sie tam zle czułem,zadnego sąsiada nie poznałem przez rok,faktycznie nikt sobie dziendobry nie mowił,zero integracji,kazdy w swojej klatce.Teraz wrocilem do korzeni czyli stara kamienica w centrum,no i rewelka,dookoła sporo emerytów(babcie nam ciasto na spróbowanie przynoszą),jest troche sympatycznych żulików z ktorymi juz po 2 tyg byłem na "czesc",dzieciaki grają w piłe na podworku,robimy sobie tam grila,karwa czuje ze jestem w domu!!!!
KonradMK - Pią 24 Wrz, 2010

no ba wiem o czym mówisz ale żeby mieć stary klimat trzeba kaszleć forsą lepiej niż ci się wydaje. przeprowadziliśmy się ze starymi z kamienicy gdzie mieliśmy ok 90m kw do nowego osiedla 125 m kw 2 poziomy i jeszcze zostało na drugie mieszkanie. Sprawdzałem ceny, gdybym chciał wrócić do swojej kamienicy musiałbym wydać 2x co za nowe mieszkanie.

ja wynajmuje-teraz mam taniej.Gdybym chciał kupic byłoby chyba podobnie ale ja na prowincji mieszkam
Bonczek - Pią 24 Wrz, 2010

Upisałem odpowiedź ale skasowała mi się - to nie są tematy na pisanie na forum bo by nam 3 dni zeszło, takie rzeczy się omawia przy wódzie/piwku/sushi.

Bonczek napisał/a:
Upisałem odpowiedź ale skasowała mi się - to nie są tematy na pisanie na forum bo by nam 3 dni zeszło, takie rzeczy się omawia przy wódzie/piwku/sushi.

+1

Rabarbar, gdzie we Wrocku mieszkasz?
Michał - Pią 24 Wrz, 2010

Mieszka we wrocku .

Pl Westerplatte, to przy Nowowjejskiej
Janusz - Pią 24 Wrz, 2010

rabarbar napisał/a:
Pl Westerplatte, to przy Nowowjejskiej

to gdzies w wawce chyba