Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Sob 22 Mar, 2014 rope z duza iloscia dodatkow ale mam duzy rabat. Chcialem tsi ale lubie na trasie leciec 180 i nie stac mnie na tankowanie co 300km. Oczywiscie na forum skody wyczytalem ze tsi przy dynamicznej jezdzie pali 9-10, tdi nie jest stworzony do duzych predkosci i wogole bez sensu jezdxic wiecej niz 140.. Debili jednak sieja maszynowo PiTT - Sob 22 Mar, 2014
taa a w miescie tsi pali 6 Marek23 - Sob 22 Mar, 2014 tak se mysle o tym s3, pytanie ile za taki wynalazek musze dac...PiTT - Sob 22 Mar, 2014 wez honde od Rabarbara Marek23 - Sob 22 Mar, 2014 zara sprawdze co to rabi ma za wynalazek;-)
Nie no musze tym gdzies dalej pojechac... czekam na termin z mlada boleslaw i zobacze.PiTT - Sob 22 Mar, 2014 jechalem i musze przyznac ze to kwintesencja hondy, zapierdala, jest glosna i sie nie psuje
a tak serio, mi najbardziej podobal sie setup w momencie kupna na tym czerwonym kole, teraz jest sleeperAnonymous - Sob 22 Mar, 2014 Marek23, moja honda to raczej zly pomysł na dupowóz-auto jest bardzo glośne,skrzynia krótka,spiekowe sprzęgło,twardy zawias itd.do nakurwiania ideał,do wożenia dupy słabo.
PiTT, czerwone fele nadal mam,teraz sa na nich slickiBonczek - Nie 23 Mar, 2014 Jeżeli mówimy o produkcji to nie mów ze VW dostarczalo auta w miesiąc - chyba ze to gadka handlowca PiTT - Nie 23 Mar, 2014 to moze polprodukcji bo sprzedawca mowil jaki kolor i wypo jest juz gotowe do zlozenia i ze miesiac trzeba do dostarczenia
w sumie rozmawialem o tym na poczatku stycznia a data prod 2014
widocznie staly w fabryce praktycznie zlozone i tylko finalizacja byla potrzebna
ale wybor byl sporyPiTT - Nie 23 Mar, 2014 a ogladaliscie automaniaka 3/21?
idiotyczne porownanie passata z bmw i mercedesem
i przedzialy cenowe: 160/240/280k pln
niby mieli przetestowac fwd vs rwd vs awd... no i jaka mogla byc konkluzja na zakonczenie?
ja jebie, jaki ten program jest biedny
stracilem 1.99 na obejrzenie w tvnplayer Marek23 - Nie 23 Mar, 2014 Ogólnie nowe auta są ch.ujowe. A będą gorsze, już niedługo będą jeździły same i ktoś napisze,że narzekamy,ale jego żona jak jedzie na zakupy to nie ma czasu na prowadzenie bo musi dziecko cycem karmić.PiTT - Nie 23 Mar, 2014 musze poszukac w instrukcji czy da sie ustawic domyslnie start/stop na wylaczony bo wkurwia mnie to autentycznie... o to jest jedyna rzecz poki co ktora mnie wkurwia
a co do porownania fur, bralbym jak zly ta 520d xdrive za 280k ktora testowali Marek23 - Nie 23 Mar, 2014 nie da sie wylaczyc i to juz jest masakra. Nie podobaja mi sie nowe bmw, w sumie to mi sie nic nie podoba. Zawiesilem sie w jakiesj czaso-przestenii jesli chodzi o samochody i juz zadne nowe gowno mnie nie ucieszy. Klasa premium jest cala jakas taka stateczna, automaty,chromy delikatny styling,itd, choc nie dziwie sie kto to kupuje. Pojedzona klasa srednia chcaca przezyc a nie zyc.... A jak chcesz miec auto z pazurem to musisz wyrzygac opor hajsu,albo kupic octe rs Ok, spadam. Fajne te forum,ale juz sie moge wkrecac Gotti - Pon 24 Mar, 2014
Marek23 napisał/a:
nie da sie wylaczyc i to juz jest masakra. Nie podobaja mi sie nowe bmw, w sumie to mi sie nic nie podoba. Zawiesilem sie w jakiesj czaso-przestenii jesli chodzi o samochody i juz zadne nowe gowno mnie nie ucieszy. Klasa premium jest cala jakas taka stateczna, automaty,chromy delikatny styling,itd, choc nie dziwie sie kto to kupuje. Pojedzona klasa srednia chcaca przezyc a nie zyc.... A jak chcesz miec auto z pazurem to musisz wyrzygac opor hajsu,albo kupic octe rs Ok, spadam. Fajne te forum,ale juz sie moge wkrecac
muszę Cię kiedyś zobaczyć w skodzie no offence! Marek23 - Pon 24 Mar, 2014 zobaczylbys w rs6,ale budzet nie ten....i to nie tylko kwestia zakupu,ale rowniez kosztow paliwa.