M - Wto 11 Lut, 2014 Kuba, chciałbyś mieć tego człowieka za sąsiada teraz?
Mając np dwójkę dzieci?Jakarti - Wto 11 Lut, 2014 nie, nie chciałbym ale sie uparliscie koorwa na samosąd wiec do dzieła. przyniose paczkę ze smiesznymi tekstami do pierdla Kamill - Wto 11 Lut, 2014
M napisał/a:
Kuba, chciałbyś mieć tego człowieka za sąsiada teraz?
Mając np dwójkę dzieci?
Ja mam pijaka za sąsiada i mi się to nie podoba. Podrzucisz mu jakieś nielegalne materiały ?Walle - Wto 11 Lut, 2014 Zapewne znajdą się chętni, żeby wziąć go na na wycieczkę nad rzekę lub do lasu. Kwestia czasu.was79 - Wto 11 Lut, 2014 Jak rzeczywiście przeprowadzi się do Rudy Śląskiej, a dokładnie na Wirek, to getto szybko go załatwi M - Wto 11 Lut, 2014 Tak sobie pomyślałem że T. nadaje się idealnie na kandydata partii Palikota do europarlamentu. Świetnie wpisałby się w standardy personalne tej partii.kamil - Wto 11 Lut, 2014 aha...jakiś przykład ? Bo z tego co się orientuje to TR walczy z takimi zjawiskami i je piętnuje.M - Wto 11 Lut, 2014 Partia zawiera w szeregach kryminalistów oraz dziwolągi, więc tutaj jak znalazł.kosmita - Wto 11 Lut, 2014
M napisał/a:
Partia zawiera w szeregach kryminalistów oraz dziwolągi
a która partia nie ? M - Wto 11 Lut, 2014 Ta partia ma nadreprezentację Anonymous - Wto 11 Lut, 2014 Moja nie ! Szukam chętnych do założenia partiikamil - Wto 11 Lut, 2014 dziwolągi - naziści też tak nazywali ludzi, którzy odbiegali od ich wzorców. Trochę tych"dziwolągów" zginęło.
Nie idź tą drogą. Czasy się zmieniają - czas ruszyć do przodu.Anonymous - Wto 11 Lut, 2014 A czy to nie Palikot chciał obniżenia wieku incjacji seksualnej ? A czy to nie on powołuje sie na amerykanskie towarzystwo psychologiczne w sprawie homoseksualizmu,które to towarzystwo wykreśliło ostatnio pedofilie z listy zboczeń/chorób ??
kamil, Ty nie idz droga Owsiaka M - Wto 11 Lut, 2014 O rany, przyrównanie do nazistów od razu Wyrafinowana socjotechnika
Druga to "kto nie z nami ten zascianek" - też słaba kamil - Wto 11 Lut, 2014 Maciek, bo to nie takie światowe podejście. Trzeba poszerzać horyzonty
Rabi, jakbyś nie nazwał pedofili - choroba zboczenie,orientacja to nic to nie zmienia. Nadal jest to ścigane , nielegalne i potępiane.
A co do inicjacji to proszę zwróć uwagę, ze trochę nastolatkowie zmienili już ramy wiekowe tejże inicjacji niż było to w naszych czasach.