no name - Śro 05 Gru, 2012 Każdemu potrzebny odpoczynek chociaż w niektórych
sprawach muszę mu przyznać rację,
aż dziwię się że to piszę.no name - Śro 05 Gru, 2012
AleX_R53 napisał/a:
was79 napisał/a:
Wszystkim udziela się nastrój Świąt Bożego Narodzenia
Ostatnio boję się lodówkę otwierać M - Śro 05 Gru, 2012 Jingle bells, Batman smells[...]Jakarti - Śro 05 Gru, 2012
Marek23 napisał/a:
Nic nie zozumiales. Jestes oslem, daj punkta.
widocznie nie.
pozdrawiam serdecznie,
zanet kaletaAnonymous - Śro 05 Gru, 2012 Grubo pojechane , moj kac tego nie ogarnia .karoluPL - Śro 05 Gru, 2012 po ostatnich przynajmniej 4 stronach, nasuwa się jedno pytanie..
http://youtube.com/watch?v=ohEN8nJsJjw
nie wiem czemu, ale nie przyjmuje tego filmiku w kodzie [youtube], także będzie bez tego.
Barejka - Śro 05 Gru, 2012 Michał, grzej prawy w miatolinie Michał - Śro 05 Gru, 2012
oke Barejka - Śro 05 Gru, 2012 oł jeeeeeeeeeeee Kamill - Śro 05 Gru, 2012 Szukam kogoś kto przerobi mi kolektor dolotowy, taka oto odpowiedz dostałem na forum BMW, oczywiście biorę w ciemno, po tym mailu mam pełne zaufanie do sprzedającego.
Cytat:
powiem tak teraz mam moge puzniej dlugo nie miedz cieszko trafic ladny i dobry kolektor
no name - Śro 05 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
po tym mailu mam pełne zaufanie do sprzedającego.
Dlaczego nie masz ?
Uważasz że ktoś dobrze piszący nie załaduje cie w uja ?Kamill - Śro 05 Gru, 2012
no name napisał/a:
Kamill napisał/a:
Dlaczego nie masz ?
Uważasz że ktoś dobrze piszący nie załaduje cie w uja ?
Nic takiego nie napisałem, nie dopowiadaj sobie i czytaj ze zrozumieniem.wasq - Śro 05 Gru, 2012
no name napisał/a:
Kamill napisał/a:
Dlaczego nie masz ?
Uważasz że ktoś dobrze piszący nie załaduje cie w uja ?
pewnie w mysl zasady
jak jedziesz kupować fure i na podwórku stoi ciagnik/traktor to robisz w tyl zwrot no name - Śro 05 Gru, 2012
Cytat:
Nic takiego nie napisałem, nie dopowiadaj sobie i czytaj ze zrozumieniem.
Tak napisałeś że nie wiadomo czy to taka okazja czy jaja sobie robisz,
może gdyby był link do aukcji to by coś wyjaśniło.M - Śro 05 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
Szukam kogoś kto przerobi mi kolektor dolotowy, taka oto odpowiedz dostałem na forum BMW, oczywiście biorę w ciemno, po tym mailu mam pełne zaufanie do sprzedającego.
Cytat:
powiem tak teraz mam moge puzniej dlugo nie miedz cieszko trafic ladny i dobry kolektor