Eee, za te pieniądze można mieć lepszą włoszczyznę Bart - Sob 11 Lut, 2012 Eee, poldkami się nie jaram martin.h - Sob 11 Lut, 2012 "Poloneza caro kupi ten, co jest naprawdę głupi"B-Rey - Sob 11 Lut, 2012 Poldek fajny, ale z tym że "nie ma śladu korozji" to przesadził.
Lepiej brzmi "Poloneza caro ten kupi, co jest naprawdę głupi" ŁukaszS3 - Nie 12 Lut, 2012 Panowie jest sprawa dla osób w zamieszkałych okolice Wrocka...
Może go ktoś dla mnie zobaczyć? Niestety mam teraz problem z urlopem a jechać tylko po to by okazało się że nie jest taki fajny to dla mnie ciężki orzech do zgryzienia Bart - Nie 12 Lut, 2012 to robota dla Rabarbarbarbarbarbarbarbarbarbarbarbara!
edit - doczytałem, że to Środa Śl. - czyli w sumie zadupie, od Wrocka jednak jest kawałek.B-Rey - Nie 12 Lut, 2012 http://allegro.pl/renault...2116192799.htmlkosmita - Nie 12 Lut, 2012 ŁukaszS3, a na forum evo pytałeś? Koleś ma kilka evo do sprzedania, więc może ktoś tam wie coś więcej.ŁukaszS3 - Nie 12 Lut, 2012 nie na evo.org jeszcze nie pytałem