Bonczek - Pią 07 Gru, 2012 To była mistrz dyskusja
szczekam i obrażam, drutem masz malowane rysy twarzy idioto.. Rasputin - Pią 07 Gru, 2012 http://moto.wp.pl/kat,457...ml?ticaid=1fa90Anonymous - Pią 07 Gru, 2012 nie wiedziałem ze te modele takie cuda potrafią
http://www.youtube.com/watch?v=q6F-0rIpLJEMrozu - Pią 07 Gru, 2012 mistrzostwo, kiedyś próbowałem dużo mniejszym się bawić i takim który nie był 3D czyli dużo łatwiejszy w sterowaniu i nie było to dla mnie łatwe i dość szybko go uszkodziłem
jednak wolę upalać modele samochodówdzik - Pią 07 Gru, 2012
GeKo napisał/a:
A Kolonko to idiota jak nie wiedział co powiedzieć temu dzieciakowi. Jakoś nie słyszy się o przypadkach że ktoś specjalnie wjechał samochodem w drzewo lub w inny samochód, lub niezmiernie rzadko, a o tym że ktoś powystrzelał swoją rodzinę trochę częściej.
Plizz, a ile osób ginie przez pijanych kierowców i tych którzy uważają wyprostowaną prawą nogę za oznakę męstwa?
Wprowadź fizycznie ograniczenie prędkości w samochodach do 100km/h, liczba wypadków znacznie spadnie.Kamill - Pią 07 Gru, 2012 Czemu ten lancer wygląda jakoś tak dziwnie i jeszcze ten spoiler Anonymous - Pią 07 Gru, 2012 bo to lancer WRCKamill - Sob 08 Gru, 2012 Jak jakiś nieudany kit car wygląda GeKo - Sob 08 Gru, 2012
dzik napisał/a:
GeKo napisał/a:
A Kolonko to idiota jak nie wiedział co powiedzieć temu dzieciakowi. Jakoś nie słyszy się o przypadkach że ktoś specjalnie wjechał samochodem w drzewo lub w inny samochód, lub niezmiernie rzadko, a o tym że ktoś powystrzelał swoją rodzinę trochę częściej.
Plizz, a ile osób ginie przez pijanych kierowców i tych którzy uważają wyprostowaną prawą nogę za oznakę męstwa?
Wprowadź fizycznie ograniczenie prędkości w samochodach do 100km/h, liczba wypadków znacznie spadnie.
Nie rozróżniasz dwóch sytuacji.
Wypadek z bronią w ręku choćby nawet po pijaku, od celowego pozbawienia kogoś życia bo komuś się coś w głowie poprzestawiało, a takie pytanie zadał Kolonko dzieciakowi.
90 na 100 obywateli teoretycznie posiada broń wg tego materiału. 2 masakry z udziałem psycholi były w stanach w których jest powszechny dostęp do broni (Arizona, Kolorado) .
Gdzie było tych 9 na 10 obywateli wyposażonych w tą broń.
a) akurat jej nie zabrali z domu.
b) obsrali się ze strachu i jak zwykle sprawę musiała załatwić policja
c) gość miał automat broń krótka vs automat wynik prosty do przewidzenia, nikt się nie wychylał
Przy powszechnym dostępie do broni, przestępca zawsze ją będzie posiadał a zwykły obywatel nie. Trudno sobie wyobrazić żeby jak za czasów dzikiego zachodu chodzić z coltem przy pasie. Gdyby wszyscy chodzili z bronią, może ilość przestępstw by spadła. Ciekawe tylko o ile zwiększyłaby się liczba wypadków z bronią, lub użycia pod wpływem emocji.dzik - Sob 08 Gru, 2012
GeKo napisał/a:
Nie rozróżniasz dwóch sytuacji.
Wypadek z bronią w ręku choćby nawet po pijaku, od celowego pozbawienia kogoś życia bo komuś się coś w głowie poprzestawiało, a takie pytanie zadał Kolonko dzieciakowi.
Rozróżmiam i to własnie wskazuje że należy zabronić posiadania samochodów.
Jedna osoba na milion albo jeszcze mniej wpadnie na pomysł by strzelać do ludzi. Odsetek tych który wsiadają po pijaku jest znacznie większy.
Jak bym miał wywalić cały magazynek z kałacha przez okno na oślep to wszyscy świadkowie będą przekonani że na pewno kogoś trafię. Policja mnie zatrzyma i na bank dostanę dobry wyrok. Mimo że tak naprawdę trafienie kogoś w takiej sytuacji jest mało prawdopodobne. Przyjemnie się strzela ale nikt nie wpada na taki pomysł.
Jak wsiadam do samochodu i lecę 150 po mniejszych uliczkach to stanowię realne zagrożenie że zaraz wpadnę na przystanek albo trafię innego który nie spodziewa się że lecę tak szybko i wymusi pierwszeństwo.
GeKo napisał/a:
90 na 100 obywateli teoretycznie posiada broń wg tego materiału. 2 masakry z udziałem psycholi były w stanach w których jest powszechny dostęp do broni (Arizona, Kolorado) .
Gdzie było tych 9 na 10 obywateli wyposażonych w tą broń.
a) akurat jej nie zabrali z domu.
b) obsrali się ze strachu i jak zwykle sprawę musiała załatwić policja
c) gość miał automat broń krótka vs automat wynik prosty do przewidzenia, nikt się nie wychylał
Przy powszechnym dostępie do broni, przestępca zawsze ją będzie posiadał a zwykły obywatel nie. Trudno sobie wyobrazić żeby jak za czasów dzikiego zachodu chodzić z coltem przy pasie. Gdyby wszyscy chodzili z bronią, może ilość przestępstw by spadła. Ciekawe tylko o ile zwiększyłaby się liczba wypadków z bronią, lub użycia pod wpływem emocji.
Jak wychodzę z psem na spacer to mamy średnio po trzy nogi.
Statystycznie w mojej klatce każdy posiada więcej niż jedną sztukę broni
Jesteś w dupie jeśli ktoś posiada M4 a ty rewolwer jeśli to jest sprawa 1:1 a ty jesteś 50m od niego. W takim zamieszaniu broń krótka wystarczy.Maciusiowy - Sob 08 Gru, 2012 +1
(nie czytałem)Anonymous - Sob 08 Gru, 2012 +2
(przeczytalem)M - Sob 08 Gru, 2012 Rowery samochody oraz górki powinny być zakazane!
Anonymous - Sob 08 Gru, 2012 M, troll level 5
Moglbys swoja droga czasem jakis merytoryczny komentarz wpisac GeKo - Sob 08 Gru, 2012
dzik napisał/a:
Rozróżmiam i to własnie wskazuje że należy zabronić posiadania samochodów.
Widać że jednak nie rozróżniasz.
dzik napisał/a:
Jak bym miał wywalić cały magazynek z kałacha przez okno na oślep to wszyscy świadkowie będą przekonani że na pewno kogoś trafię. Policja mnie zatrzyma i na bank dostanę dobry wyrok. Mimo że tak naprawdę trafienie kogoś w takiej sytuacji jest mało prawdopodobne. Przyjemnie się strzela ale nikt nie wpada na taki pomysł.
No jak pokazują sytuację i jednak się zdarza i jakoś udaje im się trafić bo jakoś tam celują .