Stf - Pon 24 Wrz, 2007 witam wszystkich nowych i tych już znajomych,
z mojej strony do grupy HOThatch dorzucę golfa IV 1.8t. zrewitalizowany delikatnie.Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007 Witam. Mam na imię Bartek i jest z Warszawy. Na co dzień przemieszczam się Alfą 146ti. Widzę jednak że na forum królują auta francuskie i trochę niemieckie saxorulez - Pon 24 Wrz, 2007 O.. wysyp świeżaków..
Witamy dawać foty
OCTOBERFEST i PAVAROTTIEGO BaRtO_206GT - Pon 24 Wrz, 2007
Stf napisał/a:
witam wszystkich nowych i tych już znajomych,
z mojej strony do grupy HOThatch dorzucę golfa IV 1.8t. zrewitalizowany delikatnie.
delikatny potwor jak pak ktos przed Toba patrzy we wsteczne lusterko
witamy na forum! :564:Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
O.. wysyp świeżaków..
Witamy dawać foty
OCTOBERFEST i PAVAROTTIEGO
A co trzeba zrobić żeby mieć uprawnienia, aby móc założyć temat o własnym aucie w dziale PMP? ps - Pon 24 Wrz, 2007
Bartli napisał/a:
saxorulez napisał/a:
O.. wysyp świeżaków..
Witamy dawać foty
OCTOBERFEST i PAVAROTTIEGO
A co trzeba zrobić żeby mieć uprawnienia, aby móc założyć temat o własnym aucie w dziale PMP?
czekac... aktywnie!
Wrzucaj tutaj!
:564:Stf - Pon 24 Wrz, 2007 proszę bardzo:
jest trochę lepiej niż było ale nadal nieco słabo..., będzie lepiej ...:
Stf - Pon 24 Wrz, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Stf napisał/a:
witam wszystkich nowych i tych już znajomych,
z mojej strony do grupy HOThatch dorzucę golfa IV 1.8t. zrewitalizowany delikatnie.
delikatny potwor jak pak ktos przed Toba patrzy we wsteczne lusterko
witamy na forum! :564:
hmmm a ty skąd wiedziałeś ?? Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007 jezeli moge 2grosze swoje wrzucic do skarbonki
pomaluj orurowanie na czarny mat i IC tez, bedzie wg mnie estetycznej Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007
Stf - Pon 24 Wrz, 2007 orurowanie zostanie zasłonięte kratką, fmic prawdopodobnie też. Widziałem to w czarnym macie i wygląda wg mnie nie najlepiej.saxorulez - Pon 24 Wrz, 2007 Stf,
nie jest żle.. wygląda ładnei ale coś bym zrobił z tymi rurkami.. tak jak Marcel powiedział wypadało by to ukryć będzie niezły sleeper. Jak to jeżdzi? Skręca jakoś dobrze czy raczej mistrz prostej?
Bartli,
Co znaczy Ti ? Silnil boxer?Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007 ti jest skrótem od turismo internazionale, czyli najmocniejszej wersji 146
niestety pod maską drzemie już R4
boxery były fajne, jednak bardziej awaryjne od TS-ówStf - Pon 24 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
Stf,
nie jest żle.. wygląda ładnei ale coś bym zrobił z tymi rurkami.. tak jak Marcel powiedział wypadało by to ukryć będzie niezły sleeper. Jak to jeżdzi? Skręca jakoś dobrze czy raczej mistrz prostej?
Na prostej jakoś jedzie, FreeMan może się wypowiedzieć. Skręca wg mnie też całkiem nieźle, w jedynej próbie kjs w której miałem przyjemność uczestniczyć udało się dojechać na 4 miejscu przed min. wrx, sub gt, przygotowanym 106.Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007
Stf napisał/a:
orurowanie zostanie zasłonięte kratką, fmic prawdopodobnie też. Widziałem to w czarnym macie i wygląda wg mnie nie najlepiej. w tej chwili jest rurociąg a w czarnym jak kanalizacja z dworca pkp.
hmmmm to dziwne, bo nie raz widziałem i sam tak mialem robic i wyglada to przyzwoicie, oczywiscie jak jest porzadnie zrobione, a nie spartolone