To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

mi - Sob 10 Maj, 2008

:lol2:
Anonymous - Sob 10 Maj, 2008

:-D
Michał - Sob 10 Maj, 2008

te neismiertelny, wymyś coś :)
bo wrażliwy nas zniszczył z tą starą

KonradMK - Sob 10 Maj, 2008

Wygrał bitwę, ale wojny nie wygra :D
Jakarti - Nie 11 Maj, 2008

Kondziu.. nie wiedzialem, ze Marcel jest Indianinem :D a Ty?
Anonymous - Nie 11 Maj, 2008

Jakarti napisał/a:
Kondziu.. nie wiedzialem, ze Marcel jest Indianinem :D a Ty?

jestem pół indianinem :lol2: a kodziu jest inwalida i PiTT nawet juz przygotował podejscie do barku dla niego ;D

k-mart - Nie 11 Maj, 2008

Chcialem sie pozalic:
Nasze polskie drogi sa nadal mega z dupy, doznalem tego bardzo odczuwalnie wracjac do CH, a mianowicie lecac trasa lublin-radom-piotrkow-wrocek-zgorzelec.
Ludzie o naszych zainteresowaniach (czyli ktos kto lubi miec twardy zawias w malutkim fwd) moze toczyc sie chyba tylko po miescie lub na torze. Predkosci powyzej 150kmh na twardym zawiasie wymagaja oczu sokola i bardzo szybkich reakcji by ominac nierownosci na drodze.
Oczywiscie nikt mnie nie wyprzedzil na calej trasie :D , ale jechalo sie beznadziejnie :(

CHRZANEK - Pon 12 Maj, 2008

Drogi mamy chuj.owe i tyle...
mi - Pon 12 Maj, 2008

Motyla noga - ja wczoraj wtopiłem dość konkretnie - polatałem sobie nieco s14, kilka zakrętów bokiem, kilka nawrotów ręczny-but... W dupę jeża - dzika frajda, napaliłem się na siakieś rwd nieco :wall:
r26rulez - Wto 13 Maj, 2008

http://rp.pl/artykul/133247.html
wybiera sie ktos ?

mozna byloby troche kulturki liznac :D

Anonymous - Wto 13 Maj, 2008

^ i like :)
Bartli - Wto 13 Maj, 2008

Ja się chyba wybiorę. Kolega odwiedził PASTę podczas nocy muzeów, i ma super zdjęcie opustoszałej Marszałkowskiej późnym wieczorem :)
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008

ciagle strzelam jeszcze focha i nie wklejam juz fot aut ale motory sie nie licza :D

Anonymous - Śro 14 Maj, 2008

KonradMK - Śro 14 Maj, 2008

W pewnym filmie fabuła klei się mniej więcej tak:
"Gdy świat stoi w obliczu wybuchu nowej fali terroryzmu, na scenie pojawia się Marcus Roy człowiek, który nie boi się walki. Porzuca beztroskie życie biznesmena i playboya, by wkroczyć w środek konfliktu międzynarodowych tajnych służb z terrorystami i handlarzami bronią"

Kto zgadnie, kto gra główną rolę w tym filmie (bez oszukiwania)? Jak dla mnie to oczywiste. Jak byłem mały to jednak byłem głupi, bo oglądałem kilometry takich VHS'ów :D