mi - Sob 10 Maj, 2008 Anonymous - Sob 10 Maj, 2008 Michał - Sob 10 Maj, 2008 te neismiertelny, wymyś coś
bo wrażliwy nas zniszczył z tą starąKonradMK - Sob 10 Maj, 2008 Wygrał bitwę, ale wojny nie wygra Jakarti - Nie 11 Maj, 2008 Kondziu.. nie wiedzialem, ze Marcel jest Indianinem a Ty?Anonymous - Nie 11 Maj, 2008
Jakarti napisał/a:
Kondziu.. nie wiedzialem, ze Marcel jest Indianinem a Ty?
jestem pół indianinem a kodziu jest inwalida i PiTT nawet juz przygotował podejscie do barku dla niego k-mart - Nie 11 Maj, 2008 Chcialem sie pozalic:
Nasze polskie drogi sa nadal mega z dupy, doznalem tego bardzo odczuwalnie wracjac do CH, a mianowicie lecac trasa lublin-radom-piotrkow-wrocek-zgorzelec.
Ludzie o naszych zainteresowaniach (czyli ktos kto lubi miec twardy zawias w malutkim fwd) moze toczyc sie chyba tylko po miescie lub na torze. Predkosci powyzej 150kmh na twardym zawiasie wymagaja oczu sokola i bardzo szybkich reakcji by ominac nierownosci na drodze.
Oczywiscie nikt mnie nie wyprzedzil na calej trasie , ale jechalo sie beznadziejnie CHRZANEK - Pon 12 Maj, 2008 Drogi mamy chuj.owe i tyle...mi - Pon 12 Maj, 2008 Motyla noga - ja wczoraj wtopiłem dość konkretnie - polatałem sobie nieco s14, kilka zakrętów bokiem, kilka nawrotów ręczny-but... W dupę jeża - dzika frajda, napaliłem się na siakieś rwd nieco r26rulez - Wto 13 Maj, 2008 http://rp.pl/artykul/133247.html
wybiera sie ktos ?
mozna byloby troche kulturki liznac Anonymous - Wto 13 Maj, 2008 ^ i like Bartli - Wto 13 Maj, 2008 Ja się chyba wybiorę. Kolega odwiedził PASTę podczas nocy muzeów, i ma super zdjęcie opustoszałej Marszałkowskiej późnym wieczorem Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 ciagle strzelam jeszcze focha i nie wklejam juz fot aut ale motory sie nie licza
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 KonradMK - Śro 14 Maj, 2008 W pewnym filmie fabuła klei się mniej więcej tak:
"Gdy świat stoi w obliczu wybuchu nowej fali terroryzmu, na scenie pojawia się Marcus Roy człowiek, który nie boi się walki. Porzuca beztroskie życie biznesmena i playboya, by wkroczyć w środek konfliktu międzynarodowych tajnych służb z terrorystami i handlarzami bronią"
Kto zgadnie, kto gra główną rolę w tym filmie (bez oszukiwania)? Jak dla mnie to oczywiste. Jak byłem mały to jednak byłem głupi, bo oglądałem kilometry takich VHS'ów