Anonymous - Pon 13 Sty, 2014 Ja jadę w Playu non stop na auto i nie zanotowałem problemów . Z tego co kojarzę to ty PiTT już kiedyś narzekałeś na zasięg z tym ze chyba nie byłeś w tedy w PlayJanusz - Pon 13 Sty, 2014 ja tez jestem mega zadowolony z Play, tez miałem kłopoty z zasięgiem, dopóki ktoś nie poradził mi żebym sobie ustawił jedną sieć. Bo tak to były nawet problemy ze w połowie połączenia zmieniał operatora i zrywało połaczeniePiTT - Pon 13 Sty, 2014 narzekalem na zasieg Tmobile w miasteczku wilanow, ale tam zadna siec nie dzialala
ot, taki wymysl aby zbudowac osiedle i zostawic ludzi odcietych od świata
teraz mam idealne porownanie jakosci sieci jak w biurze ledwo lapie play to zamiast przelaczyc sie automatycznie na inna siec, trzyma caly czas playa a tym samym bez mozliwosci dodzwonienia sie
musze recznie przelaczyc na orange, plus lub tmobile i dzialaChloru - Pon 13 Sty, 2014 PiTT, ale wiesz, że to może być wina terminala? Przepraszam, ajfona
Ja np. na nowym GS4 zauważam znacząco mniej problemów z komunikacją niż na S2, którego używałem do tej pory.Kamill - Pon 13 Sty, 2014 O ja pierd... Naprawde za własną kase sie tak męczycie z playem bizon - Pon 13 Sty, 2014 Nie wiem o czym mowa, nie mam zadnych problemow z play, czego nie moge np powiedziec o t-mobile i plusie, bo np po wyjezdzie za granice zona i rodzice zostali odcieci od swiata. Na wszelki wypadek dodam, ze mieli wlaczony roaming Chloru - Pon 13 Sty, 2014 Kamill, ja się nie męczę. Co więcej jak miałem parę zgłoszeń odnośnie faktur to odpowiedzi udzielone przez 24.play.pl były konkretne i zrozumiałe. Porażających problemów technicznych nie stwierdziłem do tej pory. Miałem przez ostatni rok porównanie z Plusem. Telefon gubił zasięg i już go nie odzyskiwał. Plus przyjmował reklamacje, wymieniał SIM, brał telefon na serwis i ch.j. Więc służbowego smarkfona (PLUS) mam wpiętego w 2g na sztywno, żeby ludzie mogli się do mnie dodzwonić.
Problemy są z każdą siecią. Wychodzi na to, że Play jest najtańszy i dodatkowo pozwala mieć zasięg wszędzie tam gdzie dociera GSM w Banana Republic of Poland.Cartoon - Pon 13 Sty, 2014 TYLKO ORANGE!!! rasta - Pon 13 Sty, 2014 Orange to dno jestem niestety w tej sieci od samego początku, nie ma tygodnia by do mnie nie dzwonili z kolejną "rewelacyjną" oferą usztyą tylko dla mnie ich "kluczowego biznesoweg" klienta, który płaci rachunki w terminie jak sami mówią . Wiedza dzwoniących na temat tego co oferują zerowa, oferty tak denne, że tylko ślepy i głuchy idiota by się na to zdecydował - długo by pisać, ale szkoda na to życia .GeKo - Wto 14 Sty, 2014 Piotrek, to co Cię trzyma ?Pirania - Wto 14 Sty, 2014 to, że ma tam ofertę na firmę, której dawno nie ma
Play, ma w tej chwili najlepsza obsługę klienta z jaką się zetknęłam. Za każdą rozmowę wystwienie oceny, co ich chyba motywuje. Piszesz na maila, że masz jakiś tam problem, za 10 min. odpowiedz na pismie albo telefon "w czym jeszcze możemy pani jeszcze pomóc?"
Co prawda skonczyła sie moja cudowna oferta na 39zł, ale coż, nie moge narzekać
ps. nikt nie twierdził, ze wszystkie bajery w tej Moto sa ich autorskimi pomysłami poza konkurencja, sa po prostu miłym dodatkiemCartoon - Wto 14 Sty, 2014
rasta napisał/a:
Orange to dno jestem niestety w tej sieci od samego początku, nie ma tygodnia by do mnie nie dzwonili z kolejną "rewelacyjną" oferą usztyą tylko dla mnie ich "kluczowego biznesoweg" klienta, który płaci rachunki w terminie jak sami mówią . Wiedza dzwoniących na temat tego co oferują zerowa, oferty tak denne, że tylko ślepy i głuchy idiota by się na to zdecydował - długo by pisać, ale szkoda na to życia .
Mi zazwyczaj wciskają w ten sposób internet mobilny- zawsze mam jedną odpowiedź "jako pracownik Orange mam taki za darmo"- to ucina dalsze dyskusje MoRToN - Wto 14 Sty, 2014 Też sie dałem skusić na playa ale jescze rok umowa ... MoRToN - Wto 14 Sty, 2014 Ciekawostka...
Mam tel na 2 simy (play i t-mobile)
Przełączyłem playa na nadajniki t-mobile i play (na nadajnikach t-mobile) pokazuje 2 kreski a t-mobile full Bad-i - Wto 14 Sty, 2014 Troche sie tutaj zgodze z tymi ktorzy narzekaja na Orange. Ich zasieg i problemy to istna masakra. Jedyne co ich usprawiedliwia to fakt ze u nas juz prawie doplacaja zebysmy z nich korzystali. Nikt inny nie jest nawet blisko ich oferty