To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Gotti - Pon 24 Mar, 2014

rs6 pali absurdalnie dużo, nie widzę sensu posiadania takiego auta w dłuższej perspektywie....
Marek23 - Pon 24 Mar, 2014

ja widzę mając odpowiednio duże/stałe/przewidywalne dochody. Jak się śpieszę na trasie to mnie kurwica na 2 pasmówkach bierze. Octavii nie chcą zjeżdżać, przeciągają mnie,itd :rotfl: W vRS będzie lepiej,ale dalej zawsze mnie ktoś wk.urwi. W rs6 bym się w końcu czuł tak jak powinienem :devil:

Oczywiście wszystko z przymrużeniem oka :faja:

PiTT - Pon 24 Mar, 2014

jaki kolor rs'a zamowiles? niebieska z pakietem challenge?

Takie było pierwsze zamówienie.Ale miałem dużo na przemyślenia. Kombi to wiadomo, biały metalic z czarnym dachem, pakiet black, 18 koło te ciemniejsze, bez full skóry, z navi i jakimiś pierdołami. W sumie zrobiłęm to tylko dlatego bo mam znajomego w leasingu plus załatwił mi turbo rabat. Biorąc pod uwagę,że jeszcze odliczę 50% vatu i wrzucę w koszta, auto wyjdzie mnie bardzo mało.
anjas - Pon 24 Mar, 2014

w takim razie chyba zrezygnuję z passata Pitta i wezmę po roku tą oktę.
Zestarzałem się, oktawia mi podchodzi.

Jakarti - Pon 24 Mar, 2014

Marek23 napisał/a:
Takie było pierwsze zamówienie.Ale miałem dużo na przemyślenia. Kombi to wiadomo, biały metalic z czarnym dachem, pakiet black, 18 koło te ciemniejsze, bez full skóry, z navi i jakimiś pierdołami. W sumie zrobiłęm to tylko dlatego bo mam znajomego w leasingu plus załatwił mi turbo rabat. Biorąc pod uwagę,że jeszcze odliczę 50% vatu i wrzucę w koszta, auto wyjdzie mnie bardzo mało.

bedzie dobrze sie prezentowac, troche mocy tez jest
gratulacje :)

PiTT - Pon 24 Mar, 2014

:)
to ile musisz czekac?

co do leona st kombi, ogladalem na zywo i niestety nie robi nawet w polowie takiego wrazenia jak ten na reklamie :D
moze byc, ale nie zachwyca
zbudowany na plycie golfa 7 z tego co kojarzę
octa na jakiej płycie jest montowana?

Gaydek - Pon 24 Mar, 2014

Cytat:
musze poszukac w instrukcji czy da sie ustawic domyslnie start/stop na wylaczony bo wkurwia mnie to autentycznie... o to jest jedyna rzecz poki co ktora mnie wkurwia :D

W Reno się nie da. Przyzwyczaisz się. Ja się przyzwyczaiłem :] .

Jakarti - Pon 24 Mar, 2014

w megane jest start/stop?
Kamill - Pon 24 Mar, 2014

A nie da sie wyłączyć tego w sofcie ? Przeciez na przegladzie nie beda sprawdzać.

Anjas,ale najpierw musisz wziąść obecną skodę;)

Jaka, dzięki.

layer - Pon 24 Mar, 2014

PiTT napisał/a:
:)
[...]
octa na jakiej płycie jest montowana?

Też na tej co Golf VII.

Gaydek - Pon 24 Mar, 2014

Jakarti napisał/a:
w megane jest start/stop?

Jest. Chyba od 2013.

Megane RS 265 S&S ;D

PiTT - Pon 24 Mar, 2014

Marek23 napisał/a:

no i bedzie kot w takim setupie
jakbym zamawial z konfiguratora to pewnie bym te 19 wrzucil... chociaz z drugiej strony do paska o malo co nie zamowilem 19 tylko w ostatniej chwili zmienilem zamowienie na 18 :D
swoją drogą pewnie wrzuce niebawem jakis ciemny kolor kola bo srebrny jest chujowy

Janusz - Pon 24 Mar, 2014

przepraszam ze to napisze....

ale ten samochód jest tak zajebiście nijaki ze szok...

a6 się jarałem jako dupowóz, ale tym nie jestem w stanie...

luźna guma ;p