Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Gotti - Pon 24 Mar, 2014 rs6 pali absurdalnie dużo, nie widzę sensu posiadania takiego auta w dłuższej perspektywie....Marek23 - Pon 24 Mar, 2014 ja widzę mając odpowiednio duże/stałe/przewidywalne dochody. Jak się śpieszę na trasie to mnie kurwica na 2 pasmówkach bierze. Octavii nie chcą zjeżdżać, przeciągają mnie,itd W vRS będzie lepiej,ale dalej zawsze mnie ktoś wk.urwi. W rs6 bym się w końcu czuł tak jak powinienem
Oczywiście wszystko z przymrużeniem oka PiTT - Pon 24 Mar, 2014 jaki kolor rs'a zamowiles? niebieska z pakietem challenge?Marek23 - Pon 24 Mar, 2014 Takie było pierwsze zamówienie.Ale miałem dużo na przemyślenia. Kombi to wiadomo, biały metalic z czarnym dachem, pakiet black, 18 koło te ciemniejsze, bez full skóry, z navi i jakimiś pierdołami. W sumie zrobiłęm to tylko dlatego bo mam znajomego w leasingu plus załatwił mi turbo rabat. Biorąc pod uwagę,że jeszcze odliczę 50% vatu i wrzucę w koszta, auto wyjdzie mnie bardzo mało.anjas - Pon 24 Mar, 2014 w takim razie chyba zrezygnuję z passata Pitta i wezmę po roku tą oktę.
Zestarzałem się, oktawia mi podchodzi.Jakarti - Pon 24 Mar, 2014
Marek23 napisał/a:
Takie było pierwsze zamówienie.Ale miałem dużo na przemyślenia. Kombi to wiadomo, biały metalic z czarnym dachem, pakiet black, 18 koło te ciemniejsze, bez full skóry, z navi i jakimiś pierdołami. W sumie zrobiłęm to tylko dlatego bo mam znajomego w leasingu plus załatwił mi turbo rabat. Biorąc pod uwagę,że jeszcze odliczę 50% vatu i wrzucę w koszta, auto wyjdzie mnie bardzo mało.
bedzie dobrze sie prezentowac, troche mocy tez jest
gratulacje PiTT - Pon 24 Mar, 2014
to ile musisz czekac?
co do leona st kombi, ogladalem na zywo i niestety nie robi nawet w polowie takiego wrazenia jak ten na reklamie
moze byc, ale nie zachwyca
zbudowany na plycie golfa 7 z tego co kojarzę
octa na jakiej płycie jest montowana?Gaydek - Pon 24 Mar, 2014
Cytat:
musze poszukac w instrukcji czy da sie ustawic domyslnie start/stop na wylaczony bo wkurwia mnie to autentycznie... o to jest jedyna rzecz poki co ktora mnie wkurwia
W Reno się nie da. Przyzwyczaisz się. Ja się przyzwyczaiłem .Jakarti - Pon 24 Mar, 2014 w megane jest start/stop?Kamill - Pon 24 Mar, 2014 A nie da sie wyłączyć tego w sofcie ? Przeciez na przegladzie nie beda sprawdzać.Marek23 - Pon 24 Mar, 2014 Anjas,ale najpierw musisz wziąść obecną skodę;)
Jaka, dzięki.layer - Pon 24 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
:)
[...]
octa na jakiej płycie jest montowana?
Też na tej co Golf VII.Gaydek - Pon 24 Mar, 2014
Jakarti napisał/a:
w megane jest start/stop?
Jest. Chyba od 2013.
Megane RS 265 S&S PiTT - Pon 24 Mar, 2014
Marek23 napisał/a:
Takie było pierwsze zamówienie.Ale miałem dużo na przemyślenia. Kombi to wiadomo, biały metalic z czarnym dachem, pakiet black, 18 koło te ciemniejsze, bez full skóry, z navi i jakimiś pierdołami. W sumie zrobiłęm to tylko dlatego bo mam znajomego w leasingu plus załatwił mi turbo rabat. Biorąc pod uwagę,że jeszcze odliczę 50% vatu i wrzucę w koszta, auto wyjdzie mnie bardzo mało.
no i bedzie kot w takim setupie
jakbym zamawial z konfiguratora to pewnie bym te 19 wrzucil... chociaz z drugiej strony do paska o malo co nie zamowilem 19 tylko w ostatniej chwili zmienilem zamowienie na 18
swoją drogą pewnie wrzuce niebawem jakis ciemny kolor kola bo srebrny jest chujowy
Janusz - Pon 24 Mar, 2014 przepraszam ze to napisze....
ale ten samochód jest tak zajebiście nijaki ze szok...
a6 się jarałem jako dupowóz, ale tym nie jestem w stanie...