Bonczek - Pon 10 Gru, 2012 Daj tego drugiego linka jeszcze raz M - Pon 10 Gru, 2012 Link ok tylko chyba serwis się podwiesił.
Jak czytam to tu nie ma żadnej tajemniczej ¶mierci, to nie był seryjny samobójca.Anonymous - Pon 10 Gru, 2012
M napisał/a:
seryjny samobójca.
to znaczy ze popełniał samobójstwo seryjnie?M - Pon 10 Gru, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
seryjny samobójca.
to znaczy ze popełniał samobójstwo seryjnie?
Nie czytasz internetów?
Bonczek - Pon 10 Gru, 2012 Tak i podobno dostał za to dożywocie.Ryba - Wto 11 Gru, 2012 Kto¶ może polecić jaki¶ kameralny aqua park/baseny termalne na słowacji? (tatralandia i wszystkie większe kompleksy mam już obcykane, chodzi o co¶ gdzie jest mneij ludzi).
Na sylwestra chciałbym wyskoczyć na kilka dni.
Nocleg nie powinien być problemem - zawsze na farta znajdzie się jaki¶ pokój.Maciusiowy - Wto 11 Gru, 2012
Ryba napisał/a:
Kto¶ może polecić jaki¶ kameralny aqua park/baseny termalne na słowacji? (tatralandia i wszystkie większe kompleksy mam już obcykane, chodzi o co¶ gdzie jest mneij ludzi).
Na sylwestra chciałbym wyskoczyć na kilka dni.
Nocleg nie powinien być problemem - zawsze na farta znajdzie się jaki¶ pokój.
Velky Meder blisko na Węgry, noclegi ogarniasz 'na lajcie'Ryba - Wto 11 Gru, 2012 Panie tam jest w chuj daleko
Zostaje chyba to koło Liptovskiego, albo Vrbov?Maciusiowy - Wto 11 Gru, 2012
Ryba napisał/a:
Panie tam jest w zły czlowiek daleko
Zostaje chyba to koło Liptovskiego, albo Vrbov?
chciałe¶ w Słowacji, jest w Słowacji...Ryba - Wto 11 Gru, 2012 Niezła oferta, jaki¶ kolega w pracy mi znalazł.
BIERE CHYBAkaroluPL - Wto 11 Gru, 2012 sprzedawał kto¶ z was fanpage'a FB ? wie kto¶ jak to sprzedać ? bo sprzedawanie tego na allegro podobno jest niezgodne z prawem.
nie wiem jak za to się zabrać, mam pare propozycji, strona praktycznie sama się rozwinęła na tyle, ze jest dużo fanów, a jest mi to kompletnie zbędnę. a jak wiadomo, pieni±dze zawsze sie przydadz± Anonymous - Wto 11 Gru, 2012
karoluPL napisał/a:
sprzedawał kto¶ z was fanpage'a FB ? wie kto¶ jak to sprzedać ? bo sprzedawanie tego na allegro podobno jest niezgodne z prawem.
"Sprzedam swój czas, który włożyłem w opiekę nad kontem na FB. Gratis dodaje to własnie konto posiadaj±ce 500mln fanów i bla bla bla..."M - Wto 11 Gru, 2012 Sprzedam kilo kiełbasy - konto fb gratis.Jakarti - Wto 11 Gru, 2012 a ilu tych fanow tam masz?karoluPL - Wto 11 Gru, 2012 ¶rednio oscyluje między 28-30ty¶ fanów.
trzeba by się nim zaj±ć jako¶ konkretniej, to liczba 30ty¶ na pewno by zaczęła jeszcze rosn±ć- ale mi się już nie chce, praktycznie samo sie tyle nabiło, wła¶ciwie to nie wiem czemu i jak, ale póki fejs jest modny, można by to sprzedać i co¶ zarobić
a pomysł dodania fanpage'u jako gratis- w sumie mógłby wypalić, teraz musze tylko postanowić jak to rozegrać i chyba najlepiej sprzedać na jeebaju za granicę- od obcokrajowców mam najwyższe oferty.