Ale jak na calibre to jest bardzo ładna, obniżyć ją trochę, dać ładne koło i naprawdę nie ma sie co przyczepić. Jakbym nie kupił tej drugiej Astry to bym taką calibrę przygarnął, żeby choć jedną ocalić od zwieśniaczenia.kosmita - Pią 17 Lut, 2012 Taka kalinka to jakoś w miarę skręca ? Np porównywalnie do astry gsi ?Kenet - Pią 17 Lut, 2012 Nawet lepiej, podłoga z vectry A, a to w BTCC dawało radę kosmita - Pią 17 Lut, 2012 Czyli w sumie niezła baza pod upalatora Kenet - Pią 17 Lut, 2012 Lepiej od Astry to niestety nie znaczy, że dobrze kosmita - Pią 17 Lut, 2012 Astra zła jest ?faldzip - Pią 17 Lut, 2012
kosmita napisał/a:
kalinka
Taka?
FreeMan - Pią 17 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
FreeMan, A czemu nie ma recaro na pokładzie. Byłem przekonany że każde R26 ma recaro trendline.
Tylko, że na niemieckim E-bayu ten sam datsun to wydatek ok 50 tys Euro...
I to prawda jest przepiękny
Tylko pytanie czemu wiec wlasciciel po chyba 2 letniej odbudowie sprzedaje zaraz i "tanio"..
Z tego co pamietam wczesniej jezdzil S2000 mi.in na torze kartingowym w Koszalinie.. i chyba w Slupsk-Redzikowie.. na lotnisku..Qukie - Pią 17 Lut, 2012
Tylko pytanie czemu wiec wlasciciel po chyba 2 letniej odbudowie sprzedaje zaraz i "tanio"..
Z tego co pamietam wczesniej jezdzil S2000 mi.in na torze kartingowym w Koszalinie.. i chyba w Slupsk-Redzikowie.. na lotnisku..
Po poprzednich projektach mozna mniemać, że Gusbo lubi dłubać jakieś auto, zrobić projekt i po krótkim czasie sprzedać, tak było z EG5, S2000 i teraz z Datsunem. Tak S2000 pojeździł dłużej, ale nie ma sięco dziwić, była cudowna NBL - Pią 17 Lut, 2012 "kalibra prosto z kibla" tylko z tym mnie się kojarzy ten pojazd marcinstachon - Pią 17 Lut, 2012
Z tego co pamietam wczesniej jezdzil S2000 mi.in na torze kartingowym w Koszalinie.. i chyba w Slupsk-Redzikowie.. na lotnisku..
Po poprzednich projektach mozna mniemać, że Gusbo lubi dłubać jakieś auto, zrobić projekt i po krótkim czasie sprzedać, tak było z EG5, S2000 i teraz z Datsunem. Tak S2000 pojeździł dłużej, ale nie ma sięco dziwić, była cudowna
Gosciu moze sobie pozwolic finansowo jak i ma zaplecze wlasne salon ASO, wiec sie bawi, s2000 sprzedal tylko dlatego ze potomek byl w drodze.koma600 - Pią 17 Lut, 2012 gusbo ma w huj hajsu i go to jebieBart - Pią 17 Lut, 2012 trochę mi głupio - nie znam gościa, nie wiem ile ma kasy i nie wiem co robi jego tata.nox - Pią 17 Lut, 2012
Bart napisał/a:
trochę mi głupio - nie znam gościa, nie wiem ile ma kasy i nie wiem co robi jego tata.