GeKo - Wto 11 Gru, 2012 A teraz niech mi ktoś powie, co daje zakup takiego "wirtualnego" fan page'a z dużą ilością fanów?
Wirtualny mam na myśli o niczym konkretnym typu dupeczki, polityka, czy mądrości życiowe.Anonymous - Wto 11 Gru, 2012
GeKo napisał/a:
A teraz niech mi ktoś powie, co daje zakup takiego "wirtualnego" fan page'a z dużą ilością fanów?
Wirtualny mam na myśli o niczym konkretnym typu dupeczki, polityka, czy mądrości życiowe.
Zmieniasz nazwę FanPage'a, tematykę i reklamujesz swój "produkt" - Carbonowe wyroby na przykład ;] od razu docierasz do 30tys ludzi i jak ich zainteresujesz to popularność rośnie proporcjonalnie.Kamill - Wto 11 Gru, 2012
Bonczek napisał/a:
Myślałem, że w dzisiejszych czasach się takich rzeczy nie uświadczy
Napisałem parę postów na forum W126 w poszukiwaniu lusterka pasażera. Jakiś gość się zarejestrował wrzucił ogłoszenie, że ma całe auto na części i podał mail`a. I tak sobie z nim pisałem, a to nie był przy aucie, a to miał anginę aż w końcu dotarł, zdemontował, wysłał zdjęcia o jakie prosiłem i ustaliliśmy dobrą cenę. Poprosiłem go żeby wystawił przez allegro, ale mówi, że nie ma konta. I co zrobił? Wysłał mi to lusterko i powiedział, że jak będzie dobre to żebym mu przelał chajs a jak nie to żebym mu odesłał - takie lusterko kosztuje parę stów albo jest bogaty albo głupi albo ma przeczucie co do ludzi
Miałem tak 2x i raz tak wysłałem, ale nie na forum bmw Bonczek - Wto 11 Gru, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Zmieniasz nazwę FanPage'a, tematykę i reklamujesz swój "produkt"
A nie jest tak, że przypadkiem powyżej iluś tam fanów nie możesz zmienić nazwy strony?Anonymous - Wto 11 Gru, 2012 To tej nazwy która jest w "pasku adresu" nie da się zmienić. Ustawiasz i masz. Ale jak ktoś nie ustawił to ten jeden raz ma do wykorzystania nawet jak ma 30tys - wg mnieMucha - Wto 11 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Myślałem, że w dzisiejszych czasach się takich rzeczy nie uświadczy
Napisałem parę postów na forum W126 w poszukiwaniu lusterka pasażera. Jakiś gość się zarejestrował wrzucił ogłoszenie, że ma całe auto na części i podał mail`a. I tak sobie z nim pisałem, a to nie był przy aucie, a to miał anginę aż w końcu dotarł, zdemontował, wysłał zdjęcia o jakie prosiłem i ustaliliśmy dobrą cenę. Poprosiłem go żeby wystawił przez allegro, ale mówi, że nie ma konta. I co zrobił? Wysłał mi to lusterko i powiedział, że jak będzie dobre to żebym mu przelał chajs a jak nie to żebym mu odesłał - takie lusterko kosztuje parę stów albo jest bogaty albo głupi albo ma przeczucie co do ludzi
Miałem tak 2x i raz tak wysłałem, ale nie na forum bmw
Spoko, ale jak cos ma Twoj adres wie gdzie okno wybic - to co za strach Bonczek - Śro 12 Gru, 2012 Pany chce kupić takie głośniki:
To mogę je od razu podłączyć do TV? I czy ma to sens?
Są aktywne więc tak. Proponuje je posłuchać przed kupnem, żeby nie okazało się se to jakaś kupa. Zamiast tego można kupić używanego wzmaka i kolumny.Pirania - Śro 12 Gru, 2012 Wiem, ze to kretynskie ale ludzie polubiaja takie strony, zeby moc w komentarzach je dodawac jako link... w sensie zeby sie zaznaczalo na niebiesko.
Kurde, kto to kupuje, tacy fani nie maja zadnego znaczenia, ale tak jak juz ktos wspomnial, prezesi i zarzady lubia duze, rosnace liczby Bonczek - Śro 12 Gru, 2012 Kamill, bardzo chce uniknąć dodatkowej rzeczy tj. wzmacniacza - oprócz tego teraz mam schowany za TV zestaw 2.1 a potrzebuje czego estetycznego co postawie obok TV a do tego przyjemnie zagra opinie ten sprzęt zbiera dobre.Chloru - Śro 12 Gru, 2012 Bez porządnego wzmaka nie będziesz JDM madafaka Kamill - Śro 12 Gru, 2012
Bonczek napisał/a:
Kamill, bardzo chce uniknąć dodatkowej rzeczy tj. wzmacniacza - oprócz tego teraz mam schowany za TV zestaw 2.1 a potrzebuje czego estetycznego co postawie obok TV a do tego przyjemnie zagra opinie ten sprzęt zbiera dobre.
Jak maja to gdzieś w sklepie stacjionarnym to polecam sie przejechać, bo sam wiem po sobie że sprzęt audio mimo pozytywnych opini w interencie może mocno rozczarować.Bart - Śro 12 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
polecam sie przejechać, bo sam wiem po sobie że sprzęt audio mimo pozytywnych opini w interencie może mocno rozczarować.
trochę jak z laskami z odlotów Maciusiowy - Śro 12 Gru, 2012 na dwoje babka wróżyła...