michool_vt - Śro 12 Gru, 2012 wydaje mi sie że małe głośniki bez subwoofera to trochę bezsensu rozwiazanieKamill - Śro 12 Gru, 2012
michool_vt napisał/a:
wydaje mi sie że małe głośniki bez subwoofera to trochę bezsensu rozwiazanie
Jest 4x 16cm nie ma szału ale też nie bedzie tragedii. Wiadomo że altusy ze wzmakiem 200W rozniosły by mieszkanie , ale właśnie trzeba zoabczyć na żywo jak grają powyższe. Waga 22,5kg wskazywala by że nie jest to jakaś najtańsza chińszczyzna.
Jak kupisz to się pochwal, może rodzicom coś takiego zaproponuje. BTW warto sprawdzić czy po wyłączeniu TV trzeba wyłączać również kolumny za każdym razem (czasami sprzęt szumi lub lekko piszczy jak nie ma syngału na wejsciu i lub przy włączaniu TV będą jakieś nieprzyjemne dzwięki jak sygnał się pojawi). Bo inaczej będziesz musiał za każdym razem odpalać audio później tv później dekoder, a sam wiem że po pewnym czasie przestaje się chcieć
Rozwiązaniem wtedy może być pilot uniwersalny z opcją definiowania schematów, czyli pod 1 przyciskiem wyśle kilka sygnałów i odpali kilka sprzętów.GeKo - Śro 12 Gru, 2012
Pirania napisał/a:
Kurde, kto to kupuje, tacy fani nie maja zadnego znaczenia,
Tak mi się właśnie wydawało, że sens mają tylko Ci którzy są potencjalnie zainteresowani.
Chyba że wrzucamy tam produkt ogólnej konsumpcji. Druga sprawa myślalem że taka praktyka jest niedozwolona.
A co do zmiany nazwy, to chyba nie można mieć więcej jak tysiąc lajków.martin.h - Śro 12 Gru, 2012
Bart napisał/a:
Kamill napisał/a:
polecam sie przejechać, bo sam wiem po sobie że sprzęt audio mimo pozytywnych opini w interencie może mocno rozczarować.
trochę jak z laskami z odlotów
Zawsze, jeszcze możesz powiedzieć, że pomyliłeś się, głośnikom tego nie powiesz Chloru - Śro 12 Gru, 2012 Kamill, te głośniki mają włącznik mechaniczny + sterowanie głośności z tyłu. Po tygodniu bym to wyrzucił za okno. Już teraz z 3 pilotami (TV, amp, dekoder) mnie szlag trafia a jakośnie mogę się zebrać do kupienia uniwersalnego.Kamill - Śro 12 Gru, 2012
Chloru napisał/a:
Kamill, te głośniki mają włącznik mechaniczny + sterowanie głośności z tyłu. Po tygodniu bym to wyrzucił za okno. Już teraz z 3 pilotami (TV, amp, dekoder) mnie szlag trafia a jakośnie mogę się zebrać do kupienia uniwersalnego.
Maja i pilota, ale chyba nie "power off"
Jeżeli nie szumią to pewnie można je zostawić włączone 24/7martin.h - Śro 12 Gru, 2012
Sam zastanawiam się nad założeniem jakiegoś kulturalnego fanpage'a tylko kto mnie będzie czytać? Bonczek - Śro 12 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
Chloru napisał/a:
Kamill, te głośniki mają włącznik mechaniczny + sterowanie głośności z tyłu. Po tygodniu bym to wyrzucił za okno. Już teraz z 3 pilotami (TV, amp, dekoder) mnie szlag trafia a jakośnie mogę się zebrać do kupienia uniwersalnego.
Maja i pilota, ale chyba nie "power off"
Obrazek
Jeżeli nie szumią to pewnie można je zostawić włączone 24/7
Dobra kupię ten zestaw chyba i się zobaczy czy jest taka tragedia - chyba, że polecicie kompletny zestaw do 7 stówek jakiś inny martin.h - Śro 12 Gru, 2012
Bonczek napisał/a:
chyba, że polecicie kompletny zestaw do 7 stówek jakiś inny
Przejdź do MM lub Saturna, coś wybierzesz do tej kwoty, jeszcze pewnie miły Pan to podłączy, pozwoli puścić swoją płytę i zobaczysz czy warto Bart - Śro 12 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
miły Pan pozwoli pieścić swoją pytę i zobaczysz czy warto
fajnie!Bonczek - Śro 12 Gru, 2012 Jakoś nie lubię opierać się na opinii doradców z MM lub Saturna a do tego przed Świętami kiedy ciężko wejść do takiego sklepu Kamill - Śro 12 Gru, 2012 Czesiu ucz się http://bmw3er.pl/viewtopi...der=asc&start=0 . Koleszka z forum sprzedał 328i LPG za 3500zł handlarzowi. Na drugi dzień handlarz wystawił za 2xtyle i sprzedał na drugi dzień Anonymous - Śro 12 Gru, 2012