Ech... czepiasz sie chłopaku mojego auta juz któryś raz a sam jeździsz Yarisem
musisz zrobić update
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=9042 Shymek - Pon 20 Lut, 2012 No dobra: do tej pory jeździłeś Yarisem pP - Pon 20 Lut, 2012 a co to za wiadro w bagażniku? w tym czarnym cliowas79 - Pon 20 Lut, 2012
PiTT napisał/a:
Shymek napisał/a:
was79 napisał/a:
scena to flokowane felgi i znaczki:
Obrazek
na zawsze pozostanę jarisowcem anjas - Pon 20 Lut, 2012
Shymek napisał/a:
lol
was79 napisał/a:
na zawsze pozostanę jarisowcem
+1,
o ile yarisem jeździło mi się zaje.biście, to sorry, ale do takiego clio jak shymka bym nie wsiadł. Niezłe by były jajca jak bym pod pracę podjechał Bart - Pon 20 Lut, 2012
pP napisał/a:
a co to za wiadro w bagażniku? w tym czarnym clio
na wymiociny pewnie
anjas napisał/a:
Shymek napisał/a:
lol
+1koma600 - Pon 20 Lut, 2012 Shymek - Pon 20 Lut, 2012 Clio to (już) nie jest auto na codzień ani nawet od święta (kiedyś było) - teraz to tak zwany democar ale zapewne mało który z was to zrozumie a mi nie chce się tłumaczyć bo bym musiał ze 4 razy powtarzać.
Prezentacja tego auta na targach w PL i zagranicą przynosi zyski firmie w postaci zgłaszających się klientów i tyle w temacie. Jest kontrowersyjne bo takie ma być.Bart - Pon 20 Lut, 2012 napisałbym co to są tantiemy, ale pewnie i tak nie zrozumieszShymek - Pon 20 Lut, 2012 No fakt - trudne słowo. Poprawiłem specjalnie dla Ciebiewas79 - Pon 20 Lut, 2012 a poza tym pisałeś, że auto już dawno sprzedane
(kurde, ale zajątrzyłem, prawie jak mistrz Januszek)Shymek - Pon 20 Lut, 2012
was79 napisał/a:
a poza tym pisałeś, że auto już dawno sprzedane
(kurde, ale zajątrzyłem, prawie jak mistrz Januszek)
owszem ale pozostało dalej w moich psujacych rękach Janusz - Pon 20 Lut, 2012
Cytat:
No fakt - trudne słowo. Poprawiłem specjalnie dla Ciebie
"Tantiema - umowna opłata ustalana procentowo płacona uprawnionemu z tytułu praw autorskich majątkowych (kompozytorowi, filmowcowi, tłumaczowi, producentowi lub organizacji zbiorowego zarządzania prawami autorskimi lub prawami pokrewnymi), a uzyskana od użytkowników za odtworzenie dzieła – utworu muzycznego, audialnego (np. słuchowiska) lub wizualnego (np. filmu)."