Zawsze jak idę się odlać nie gaszę silnika Kamill - Czw 13 Gru, 2012
Bonczek napisał/a:
Bart napisał/a:
można lać bez gaszenia samochodu
Zawsze jak idę się odlać nie gaszę silnika
Ja leje na gorący kolektor, wtedy jest aromat w kabinie fydi - Czw 13 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
Ja leje na gorący kolektor, wtedy jest aromat w kabinie
Cytat:
powiem tak teraz mam moge puzniej dlugo nie miedz cieszko trafic ladny i dobry kolektor
Cartoon - Pią 14 Gru, 2012 ostatnio było coś o stronkach na fb
Ja swoją trochę zaniedbałem i od razu odbiło się to na ilości aktywnych użytkowników
teraz staram się nadrobić zaległości... Anonymous - Pią 14 Gru, 2012 Uwaga bedzie o piractwie-czym ściągać muze??Mam problem bo nie moge dostac kilku płyt,wydanych wiele lat temu,w niewielkich nakładach,do tego przez bardzo niszowe zespoły,martin.h - Pią 14 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
Uwaga bedzie o piractwie-czym ściągać muze??Mam problem bo nie moge dostac kilku płyt,wydanych wiele lat temu,w niewielkich nakładach,do tego przez bardzo niszowe zespoły,
Szczerze to będzie ciężko. Sam borykam się z podobnym problemem, ale tutaj raczej chodzi o amerykańskie niszowe nowości.
Możesz spróbować przez google wpisywać nazwę zespołu i płyty + znaczniki filestube, rapidshare, mediafire czy download. Czasem udaje się coś znaleźć. A jak nie to ebay.com i kilkaset dolców za białego kruka Kamill - Pią 14 Gru, 2012 Kiedyś takie rzeczy udawało się znaleść na osiołku, edonkey itp to jedna sieć. Tych rzeczy może nie być na stronach www, trzeba szukać albo przez wyszukiwarki, albo przez sam program (z tego co pamietam ma takie opcje). Mozna się wtedy dogrzebać do niezłych antyków i niszowych produkcji. Minusem jest czas poswiecony na rozkminę tej sieci i czasami sciagają sie takie rzeczy tygodniami.Mucha - Pią 14 Gru, 2012 daj kilka przykladow - zobaczymy jak bardzo to trudne
ja dzis szukalem gry na Amige i jedyne co wiedzialem ze zaczyna sie w lochu jak jestes przykuty dio sciany nogami do gory...
udało sie...
nie wpadlbym ze to Curse of Enchantia Anonymous - Pią 14 Gru, 2012 scatha
hiatus
battle of disarm
silverfish
thell barrio
teoretycznie cześć jest w polskich dystrybucjach,praktycznie nie mabizon - Pią 14 Gru, 2012 hiatus, silverfish i barrio jest na itunesAnonymous - Sob 15 Gru, 2012 dzięki ale to nie ten hiatusbizon - Sob 15 Gru, 2012 przepraszam, nie znam sie Mucha - Sob 15 Gru, 2012 http://www.torrentreactor.net/Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 Chyba cos nie halo
http://onion13.salon24.pl/471363,chanuka-w-sejmieM - Sob 15 Gru, 2012 Już wiesz komu przeszkadza krzyż w sejmie?
I komu przeszkadza religia katolicka/chrześcijaństwo?
Nihil novi, to już trwa 2000 lat