Nawet fot pałce się nie chciało porobić, ciekawe w jakim jest stanie.
9mc i 9k przelotu więcej.Mick - Pon 20 Lut, 2012 Morta, Ty byś sie może pochwalił tymi furami które wpisales do profilu: reno/VW 115/260 km Bonczek - Pon 20 Lut, 2012 Pierwszy to zapewne bus a drugi pastuch MoRToN - Pon 20 Lut, 2012
Mick napisał/a:
Morta, Ty byś sie może pochwalił tymi furami które wpisales do profilu: reno/VW 115/260 km
Nie ma czym narazie, uwierz mi
Będzie czas na coś ciekawszego... chyba Bart - Pon 20 Lut, 2012 renuar to pewnie master 2.8tBonczek - Pon 20 Lut, 2012
Cytat:
silnik:: 2.5
Pewnie tak Bartłomieju Bart - Pon 20 Lut, 2012 hehe, to 2.5t, mają tę samą moc.
ps. jestem Bartosz Bonczek - Pon 20 Lut, 2012 Sorry Bartoszu, teraz już będę się stosował
EDIT:
Cytat:
Bartłomiej – imię męskie pochodzenia aramejskiego. Pochodzi od słów: Bar Tholomai, co oznacza syn oracza lub syn Tolmy. W formie Bartholomaeus było znane od początków chrześcijaństwa, z której wywodzi się staropolski Bartłomiej. W średniowiecznej Polsce imię było bardzo popularne. Jedno ze zdrobnień tego imienia – Bartosz – funkcjonuje obecnie jako osobne imię.
Cytat:
Bartosz – staropolska skrócona forma imienia Bartłomiej[1] (jedna z wielu wówczas istniejących, inne to np. Bartek, Bartusz czy Bartysz). W Polsce używane w średniowieczu (pierwszy zapis w 1216 r.). Imię popularne w tej formie stało się ponownie w ostatnich dziesięcioleciach XX w.
Anonymous - Pon 20 Lut, 2012
Bart napisał/a:
ps. jestem Bartosz
Dobra Dobra Bartłomieju... nas nie oszukasz!MoRToN - Pon 20 Lut, 2012
http://moto.allegro.pl/vw-golf-mk1-kultowe-wnetrze-super-okazja-i2102185994.html
"* GRATIS STYLOWE I NIEPOWTARZALNE, USZYTE NA ZAMÓWIENIE BUTY W KOLORZE WNĘTRZA SAMOCHODU "