To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Sob 15 Gru, 2012

Ja bym z tego faktu nie wyciągał tak daleko idących wniosków,chciałem po prostu zwrócic uwage na hipokryzje
M - Sob 15 Gru, 2012

rabarbar napisał/a:
Ja bym z tego faktu nie wyciągał tak daleko idących wniosków,chciałem po prostu zwrócic uwage na hipokryzje

Poczytaj sobie o Chrześcijanach w Talmudzie, to sobie wyciągniesz daleko idące wnioski :)

wiem jaki jest stosunek zydów do chrześcijanstwa,chodziło mi o to konkretne zdarzenie
Bart - Sob 15 Gru, 2012

kur.wa, nie zaczynajcie znów...

a dlaczego nie?? ;D
liczyłem na to ze nam wytłumaczysz czym kierował sie pan Biedroń :D

M - Sob 15 Gru, 2012

Bart napisał/a:
kur.wa, nie zaczynajcie znów...

Wiem, ok.
Napisałem PW do Rabarbara żeby tutaj nie robić sajgonu.
Miłej soboty!

M - Sob 15 Gru, 2012

To tak dla rozluźnienia: http://www.tvn24.pl/wiado...rty,294689.html

Zakład Ubezpieczeń Społecznych w Wałbrzychu ogłosił przetarg na organizację "dwóch 5-dniowych pobytów w ośrodku narciarskim na Czarnej Górze w Kotlinie Kłodzkiej dla pracowników i członków ich rodzin". Ogłoszenie o przetargu znalazło się na stronie internetowej urzędu 12 grudnia. Podobny przetarg, jednak na organizację "obozu z nauką jazdy na nartach z wyżywieniem i zakwaterowaniem w Krynicy - Zdroju" ogłosił ZUS w Krakowie. Informacje o sprawie otrzymaliśmy na Kontakt 24.

jak ja sie ciesze ze juz nie płace na to gówno
Bart - Sob 15 Gru, 2012

Nie rozumiem co w tym złego, zakład pracy organizuje przetarg na jakiś wyjazd wypoczynkowy dla pracowników. Normalna sprawa.

Za twoje pieniądze
M - Sob 15 Gru, 2012

Bart napisał/a:
Nie rozumiem co w tym złego, zakład pracy organizuje przetarg na jakiś wyjazd wypoczynkowy dla pracowników. Normalna sprawa.

Jakby to była spółka skarbu państwa która wypracowała zyski swoją pracą to OK ale tutaj jest "ciut" inaczej. Nie sądzisz?

anjas - Sob 15 Gru, 2012

Kawa, po pierwsze każdy wiekszy zakład pracy ma fundusz socjalny, który musi jakoś wydać (takie prawo).
Po drugie - często pracownicy sami płaca za taki wyjazd, pracodawca tylko go organizuje.

Bart - Sob 15 Gru, 2012

Policjanci śpią w samochodach na służbie za moje pieniądze, koleje są gówniane za moje pieniądze, górnicy zarabiają kupę kasy za moje pieniądze, urzędnicy piją kawę i nic nie robią za moje pieniądze, no i co? Mam kupić karabin i do nich strzelać?
Michał - Sob 15 Gru, 2012

Cytat:
Mam kupić karabin i do nich strzelać?

wiesz gdzie się zgłosić
albo do Bartliego

albo ja zapraszam

anjas, gdyby sami płacili za wyjazd to nie byłoby przetargu
Bart, niegłupi pomysł
a na powaznie,nie nie strzelaj ale nie pisz ze nie ma w tym nic złego