Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 Ja bym z tego faktu nie wyciągał tak daleko idących wniosków,chciałem po prostu zwrócic uwage na hipokryzjeM - Sob 15 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
Ja bym z tego faktu nie wyciągał tak daleko idących wniosków,chciałem po prostu zwrócic uwage na hipokryzje
Poczytaj sobie o Chrześcijanach w Talmudzie, to sobie wyciągniesz daleko idące wnioski Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 wiem jaki jest stosunek zydów do chrześcijanstwa,chodziło mi o to konkretne zdarzenieBart - Sob 15 Gru, 2012 kur.wa, nie zaczynajcie znów...Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 a dlaczego nie??
liczyłem na to ze nam wytłumaczysz czym kierował sie pan Biedroń M - Sob 15 Gru, 2012
Zakład Ubezpieczeń Społecznych w Wałbrzychu ogłosił przetarg na organizację "dwóch 5-dniowych pobytów w ośrodku narciarskim na Czarnej Górze w Kotlinie Kłodzkiej dla pracowników i członków ich rodzin". Ogłoszenie o przetargu znalazło się na stronie internetowej urzędu 12 grudnia. Podobny przetarg, jednak na organizację "obozu z nauką jazdy na nartach z wyżywieniem i zakwaterowaniem w Krynicy - Zdroju" ogłosił ZUS w Krakowie. Informacje o sprawie otrzymaliśmy na Kontakt 24.
Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 jak ja sie ciesze ze juz nie płace na to gównoBart - Sob 15 Gru, 2012 Nie rozumiem co w tym złego, zakład pracy organizuje przetarg na jakiś wyjazd wypoczynkowy dla pracowników. Normalna sprawa.Anonymous - Sob 15 Gru, 2012 Za twoje pieniądzeM - Sob 15 Gru, 2012
Bart napisał/a:
Nie rozumiem co w tym złego, zakład pracy organizuje przetarg na jakiś wyjazd wypoczynkowy dla pracowników. Normalna sprawa.
Jakby to była spółka skarbu państwa która wypracowała zyski swoją pracą to OK ale tutaj jest "ciut" inaczej. Nie sądzisz?anjas - Sob 15 Gru, 2012 Kawa, po pierwsze każdy wiekszy zakład pracy ma fundusz socjalny, który musi jakoś wydać (takie prawo).
Po drugie - często pracownicy sami płaca za taki wyjazd, pracodawca tylko go organizuje.Bart - Sob 15 Gru, 2012 Policjanci śpią w samochodach na służbie za moje pieniądze, koleje są gówniane za moje pieniądze, górnicy zarabiają kupę kasy za moje pieniądze, urzędnicy piją kawę i nic nie robią za moje pieniądze, no i co? Mam kupić karabin i do nich strzelać?Michał - Sob 15 Gru, 2012
Cytat:
Mam kupić karabin i do nich strzelać?
wiesz gdzie się zgłosić
albo do Bartliego
albo ja zapraszamAnonymous - Sob 15 Gru, 2012 anjas, gdyby sami płacili za wyjazd to nie byłoby przetargu
Bart, niegłupi pomysł
a na powaznie,nie nie strzelaj ale nie pisz ze nie ma w tym nic złego