To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bart - Pon 17 Gru, 2012

z tarczą czy na tarczy?
nox - Pon 17 Gru, 2012

tarcze już na aucie :D dzięki Rab za transakcje , polecam tego hothatchowicza ;)
Anonymous - Pon 17 Gru, 2012

mam jeszcze mocowania dedykowane do foteli recaro ale do e36,jakby kto chciał to po taniości
Kamill - Pon 17 Gru, 2012

rabarbar napisał/a:
mam jeszcze mocowania dedykowane do foteli recaro ale do e36,jakby kto chciał to po taniości

Dawaj foty, co to i jak to

Mocowania są do foteli recaro,takich jak w evo,integrze type-r itd,z regulacją itd,foty moge zrobic w czwartek jesli jestes zainteresowany
Kamill - Pon 17 Gru, 2012

rabarbar napisał/a:
Mocowania są do foteli recaro,takich jak w evo,integrze type-r itd,z regulacją itd,foty moge zrobic w czwartek jesli jestes zainteresowany

Nie nie jestem, a o co chodzi.

Nie podejdą mi, dzięki :)

http://krakow.gazeta.pl/k...baczysz.html#MT

Teraz nawet winy nie muszą ci udowadniac

iQ - Pon 17 Gru, 2012

Bez kitu, slabe jest to ciagle narzekanie na radary. Jest latwe rozwiazanie: nie zapierdalac a mandaty przychodzic nie beda :)
M - Pon 17 Gru, 2012

Tak jest w UK. Dostajesz informacje o wykroczeniu i jak chcesz zobaczyć foto to musisz gnać w jakieś miejsce.

iQ napisał/a:
Bez kitu, slabe jest to ciagle narzekanie na radary. Jest latwe rozwiazanie: nie szybko leci a mandaty przychodzic nie beda :)

Mi nie chodzi o ustawianie radarów wogóle a ustawianie radarów w miejscach w których służa one tylko i wyłacznie wyciąganiu kasy a nie zwiekszaniu bezpieczenstwa.trzy przykłady
-droga poza terenem zabudowanym,pola lasy,jeden zakręt przy którym ktos ustawił cholera wie po co ograniczenie do 60(zakręt mozna przejsc 150,sprawdzone),w krzaczorach przenosny radar i trafili mnie na 90
-dwupasmówka w duzym miescie,w zalożeniu służąca szybkiem i płynnemu ruchowi,w pewnym miejscu ogranicznie na prostej drodze do 50 i stale stojąca straz miejska.Po co,qurwa jesli nie zeby wyciągac kase.Pomijając ze to dopiero stwarza niebezpieczne sytuacjie bo wszyscy tam gwałtownie hamują.
-kiedys dostałem mandat z fotoradaru ale bez zdjęcia,mnie wtedy nie było w PL,autem w tym czasie jezdził moj ojciec,siostra i szwagier,nie bede za kogos bulił mandatów (zwłaszcza za szwagra ) więc napisałem zeby przysłali fote to ja im powiem kto jechał autem.Odpisali mi ze według paragrafu to takiego i srakiego nie muszą mi przysyłac zdjęcia.Olałem sprawe i jak narazie nic nie przyszlo,cos czytałem ze przepis był bezprawny.

iQ - Pon 17 Gru, 2012

Dla mnie zaden radar nie zwieksza bezpieczenstwa, robi to kierowca ktory siedzi za kierownica. W kazdym kraju radary sa w glupich miejscach, nawet tutaj. I nic na to nie poradze, jedynie moge jezdzic wg przepisow zebym nie dostal zawalu gdybym zdjecie otrzymal.
M - Pon 17 Gru, 2012

Mikael - chodzi o to że u nas stawianie radarów jest zrobione od dupy strony i do tego jest symbole hipokryzji władz centralnych i lokalnych ponieważ minister finansów ma parcie na ściąganie kasy z mandatów do budżetu a lokalne władze samorządowe mają parcie na zarabianiu kasy na przejeżdżających przez ich rejony.
I ludzie się wku.rwiają bo nie ma dobrych dróg a ciągle stawiają nowe radary.

Bart - Pon 17 Gru, 2012

Jednym zdaniem - radary w PL nie służą poprawie bezpieczeństwa (z racji lokalizacji), tylko budżetów (gmin i państwa). I to wszystkich wkurbia.
iQ - Pon 17 Gru, 2012

Raczej chodzi mi o ta mentalnosc ze trzeba zapierdalac na leb na szyje. Jezeli politycy widza ze mimo stawiania coraz wiekszej ilosci radarow predkosc sie nie zmienia a przychody sa coraz wieksze to co beda robic? Stawiac ich coraz wiecej bo pieniedzy nigdy za wiele ;) a gadanie o bezpieczenstwie mozna miedzy bajki wsadzic
Chloru - Pon 17 Gru, 2012

Pozostaje zarejestrować auto w jakimś Turkmenistanie albo co.