To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Stf - Pon 24 Wrz, 2007

zobaczymy. u mnie jedyny problem to fakt, iż pracuję tym samochodem i nie mogę się z nim rozstać na kilka dni. dlatego też jakiekolwiek modyfikacje czy poprawki mogę wprowadzać piątek-sobota-niedziela... sprawa pomalowania nie jest do końca wykluczona, tak jak ty już wcześniej namawiało mnie do tego kilka osób, jednak na początku delikatna korekta kolanka i wstawienie siatki, jeśli będzie nie szczególnie będziemy myśleć dalej. Chciałem zachować seryjny zderzak, no i w tym jest cały problem, bo obwodem nie pozwala na wiele, a cooler już jest max schowany.
saxorulez - Pon 24 Wrz, 2007

Stf napisał/a:
przygotowanym saxo vts...

to musiało być słabo przygotowane :D

teraz pytanie nastolatka: ile ma koni i ile ma na liczniku? ile waży?

Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007

Stf - super rozwiazaniem bylby zderzak od R32 wg mnie - chyba bys schował IC z rurkami :558:

pasował by do felg które są podobne do tych z R32
BaRtO_206GT - Pon 24 Wrz, 2007

Stf napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
Stf napisał/a:
witam wszystkich nowych i tych już znajomych,

z mojej strony do grupy HOThatch dorzucę golfa IV 1.8t. zrewitalizowany delikatnie.

delikatny potwor jak pak ktos przed Toba patrzy we wsteczne lusterko ;)

witamy na forum! :564:

hmmm a ty skąd wiedziałeś ?? :P

To ja bylem ostatnim razem z FreeManem ;)

Stf - Pon 24 Wrz, 2007

ale to nie jest r32...
miał być sleeper- takie było założenie. Aktualnie można uznać, że jest w trakcie instalacji fmic. Zderzak nigdy nie zrobi z niego r32, dlatego też chciałbym pozostać przy tym zderzaku (już drugim :P ).

BaRtO_206GT napisał/a:

To ja bylem ostatnim razem z FreeManem ;)

witaj :564:

co do mocy to na 18" na razie jedziemy podobnie z FreeMan'em, z tym że golf waży chyba z 200kg więcej, więc potrzebuje odpowiednio więcej km.

Stf napisał/a:
ale to nie jest r32...
miał być sleeper- takie było założenie. Aktualnie można uznać, że jest w trakcie instalacji fmic. Zderzak nigdy nie zrobi z niego r32, dlatego też chciałbym pozostać przy tym zderzaku (już drugim :P ).

:

OK, ale sam zderzak nie robi z niego R32, a jak zajeb***sz siateksem przód to nie wiem czy bedzie to fajnie wygladało :559: wg mnie zderzak od R32 nadał by estetyki :)

Stf - Pon 24 Wrz, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Stf napisał/a:
ale to nie jest r32...

:

OK, ale sam zderzak nie robi z niego R32, a jak zajeb***sz siateksem przód to nie wiem czy bedzie to fajnie wygladało :559: wg mnie zderzak od R32 nadał by estetyki :)

rozmawiałem z kilkoma osobami z forum vw którzy założyli r32. Wnioski są takie, że albo oryginał r32 albo w ogóle. Dorwać oryginał w normalnych cenach jest stosunkowo ciężko. A te wszystkie allegrowe latexy nie pasują, nie mają zaczepów na nadkolach i odpryskują podobno strasznie. Poza tym tak jak wspomniałem, jak będzie hu...o wyglądało to je usunę i być może przykryje czarnym matem.

PS. Najciekawsze jest to że ten kit fmic jest dedykowany do golfa 1.8T. Tylko wpakowali mi fmic grubszy o 2cm co wprowadziło to ogólne zamieszanie...

Stf napisał/a:

rozmawiałem z kilkoma osobami z forum vw którzy założyli r32. Wnioski są takie, że albo oryginał r32 albo w ogóle. Dorwać oryginał w normalnych cenach jest stosunkowo ciężko. A te wszystkie allegrowe latexy nie pasują, nie mają zaczepów na nadkolach i odpryskują podobno strasznie. Poza tym tak jak wspomniałem, jak będzie hu...o wyglądało to je usunę i być może przykryje czarnym matem.

jezeli chodzi o allegrowe produkty niestety masz racje, ale jak bys sie zdecydował na jakies lekkie modyfikacje zderzaka z zywicy etc. to mam dobry kontakt w wwa - warty polecenia - czlwiek robi elementy miedzy innymi do aut z wyscigów płaskich - nie jest tanio, ale WARTO :P

Stf - Pon 24 Wrz, 2007

saxorulez napisał/a:
Stf napisał/a:
przygotowanym saxo vts...

to musiało być słabo przygotowane :D

teraz pytanie nastolatka: ile ma koni i ile ma na liczniku? ile waży?

sorry chodziło mi o 106 a nie saxo,
pewnie wam znane:

http://i23.tinypic.com/9i7cqw

to jest 106 :D
ps - Pon 24 Wrz, 2007

ale dziwadlo :546:
Stf - Pon 24 Wrz, 2007

106 jasne- (zmęczenie materiału)! Kumpel siedzi w kjs i przesłał mi prosto z tinypic.
Stf - Pon 24 Wrz, 2007

Marcel 08 napisał/a:
hmmmm to dziwne, bo nie raz widziałem i sam tak mialem robic i wyglada to przyzwoicie, oczywiscie jak jest porzadnie zrobione, a nie spartolone :D

zerknij na to:
http://img512.imageshack....=img4645hn3.jpg
właśnie tego się obawiam, różnice temp. od -30 do +50 w zimie może powodować tego typu akcje.

Loko - Pon 24 Wrz, 2007

A jaki tam jest silnik?, kiedys to auto bylo na hodze do sprzedania i kojarzy mi sie ze tam jest 1.4

edit, oczywiscie mysle o pługu, bo wyszło tak jakbym o hondfzie pisał.