Misiek_lbn - Śro 14 Maj, 2008 coś tam ninja
nie mogę sobie przypomnieć superbohatera-biznesmena KonradMK - Śro 14 Maj, 2008 hehehe dobrze celujesz - żan klod wan dam tylko on jest jednocześnie plejbojem, biznesmenem, nindżą i uwielbiają go zwierzęta szymlorek - Śro 14 Maj, 2008 Motyla noga mechanicy, banda tempych hooyow. Już trzeci warsztat składa sprzęgło w tej padace.. To auto jest tak skomplikowane ze nawet w ASO nie umieli go złożyć jak trzeba Jakarti - Czw 15 Maj, 2008 lol
lol
lol
przerabialem to na setki sposobow.. tzn to auto
sprzeglo czeka w kolejce..
ps przyzwyczaj sie albo zacznij duzo zarabiac zeby miec na aso alfa romeo albo od razu sprzedaj.
niedawno po raz pierwszy uslyszalem w warsztacie, ze ktos mial stycznosc (wieksza) z HGT...Młody Papież - Czw 15 Maj, 2008 strick - Czw 15 Maj, 2008 http://miasta.gazeta.pl/w...51,5210024.html
Fajnie to wygladaLoko - Czw 15 Maj, 2008 Ooo ale fajną opcje dodali, można wyselekcjonować auta według napędów, jak się da to od razu tabelka wygląda jakoś tak bardziej swojsko bez tych cudokarów.Michał - Czw 15 Maj, 2008 loko ?
co wąchasz ??Loko - Czw 15 Maj, 2008 No co za niedość ze mi usunał posta do którego sie odnosiła moja wypowiedź to jeszcze się ze mnie śmieje Mick - Pią 16 Maj, 2008
KonradMK napisał/a:
hehehe dobrze celujesz - żan klod wan dam tylko on jest jednocześnie plejbojem, biznesmenem, nindżą i uwielbiają go zwierzęta
kurcze ja celowałem w Chuck-a Norrisa anjas - Sob 17 Maj, 2008 Napotkane dziś w Realu w Jankach:
saxorulez - Sob 17 Maj, 2008 orangina...
chyba się tam przejadę anjas - Sob 17 Maj, 2008 Orangina oranginą, ale wreszcie mam metę na Pepperka
Mam nadzieję, że go nie wycofają.106 - Sob 17 Maj, 2008 w krakowie w almie mozna kupic Anonymous - Sob 17 Maj, 2008