Janusz - Wto 14 Sty, 2014 a co jest godnego polecenia na androidzie na dwa simy ??siema - Wto 14 Sty, 2014
Janusz napisał/a:
a co jest godnego polecenia na androidzie na dwa simy ??
HTC One DualChloru - Wto 14 Sty, 2014 Za pewnie 3.5 kPLN
MoRToN, sposób pomiaru iście ekspercki. Dwa identyczne telefony? Podpięte do tej samej stacji bazowej (kiedyś to się nazywało BTS, teraz w czygie jakoś inaczej)? Ten sam protokół (2g/3g i takie tam)?Michał - Wto 14 Sty, 2014
Chloru napisał/a:
MoRToN, sposób pomiaru iście ekspercki. Dwa identyczne telefony? Podpięte do tej samej stacji bazowej (kiedyś to się nazywało BTS, teraz w czygie jakoś inaczej)? Ten sam protokół (2g/3g i takie tam)?
iście eksperckie zrozumienie tego co napisał morton Chloru - Wto 14 Sty, 2014 A wa mać ... telefon na 2 simy.
Tylko, że to dalej nie świadczy o tym, że 2 karty były zalogowane do tej samej stacji. MoRToN - Wto 14 Sty, 2014 A h*j wie nie znam się roj - Czw 16 Sty, 2014 moja xperia z1 wróciła po wymianie płyty głównej.. chyba ją wymieniali obcęgami i śrubokrętem patrząc po ilości rys na telefonie
muszę napisać kolejne pismo i do serwisu po raz trzeci Kamill - Czw 16 Sty, 2014 Moze ktoś rzucił klątwę na Ciebie, nie byłeś przypadkiem w Egipcie ?
Najpierw clio, później bmw później cif teraz z1. Ja bym się bał kupować cokolwiek Janusz - Czw 16 Sty, 2014 a co sie w bmw stało ??GeKo - Czw 16 Sty, 2014 roj, A jesteś pewny że wrócił do Ciebie Twój telefon?karoluPL - Czw 16 Sty, 2014 http://allegro.pl/show_item.php?item=3890716413
Jakby ktoś potrzebował taniego, a całkiem spoko telefonu, dla swojej kobiety to polecam, bo u mnie leży w pudełku nieużywany i sie marnuje Anonymous - Czw 16 Sty, 2014 Ogarniamy zakup grupowy tych moto g ?M - Czw 16 Sty, 2014 NieAnonymous - Czw 16 Sty, 2014 z tobą i tak bym nie chciał karoluPL - Pią 17 Sty, 2014 dobra, moja oferta z tym telefonikiem już nieaktualna