Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pon 24 Mar, 2014 to prawda, ale przy tej nijakosci jest tak zajebiscie poprawny i uniwersalny ze szok
z jednej strony masz ochote go znienawidzić, ale jak tylko zaczynasz testowac inne "stylowe" auta to z mila checia powracasz do pastucha... po prostu kolejny wlasciciel bedzie zachwycony jak sprzedam Anonymous - Pon 24 Mar, 2014 nie musisz juz zachwalac,Anjas jest zdecydowanyPiTT - Pon 24 Mar, 2014
rabarbar napisał/a:
nie musisz juz zachwalac,Anjas jest zdecydowany
Anjas i M
po prostu zbieram liste potencjalnie zainteresowanych
z drugiej strony przychodzi taki moment w zyciu ze przegladajac oferty nowych aut bierzesz pod uwage takie opcje: superb, octavia, passat, avensis, accord WTF?? niestety pelnowartosciowe fury takie jak RS6 są poza zasięgiem M - Pon 24 Mar, 2014 Ma ktos tu u nas rabat w bmw? PiTT - Pon 24 Mar, 2014
M napisał/a:
Ma ktos tu u nas rabat w bmw?
rabat na czesci czy auta?
mysle ze do ogarniecia przez mojego znajomegoBart - Pon 24 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
z drugiej strony przychodzi taki moment w zyciu ze przegladajac oferty nowych aut bierzesz pod uwage takie opcje: superb, octavia, passat, avensis, accord
Uroczyście ogłaszam, że jak nadejdzie taki moment w moim życiu to rzucę się z mostu pod pociąg.PiTT - Pon 24 Mar, 2014 Anonymous - Pon 24 Mar, 2014 Jak byś przypadkiem uszkodził paska boczek prrysowal czy cos to ja go mogę wziąć, oczywiście w bardzo dobrej cenie i bez gwarancjiPiTT - Pon 24 Mar, 2014 a po co Ci boczek paska? Chloru - Pon 24 Mar, 2014 Wymieni na silnik do Celici albo na zapasowy pasek do dresu Anonymous - Pon 24 Mar, 2014
Bart napisał/a:
PiTT napisał/a:
z drugiej strony przychodzi taki moment w zyciu ze przegladajac oferty nowych aut bierzesz pod uwage takie opcje: superb, octavia, passat, avensis, accord
Uroczyście ogłaszam, że jak nadejdzie taki moment w moim życiu to rzucę się z mostu pod pociąg.
hhmmmm a co to jest ?
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=10622PiTT - Pon 24 Mar, 2014 kumpla... ale i tak wstyd ze ma takich kumpli Anonymous - Pon 24 Mar, 2014 myslalem ze to Bartowe,ale z litosci nie chciałem go cisnąć Bart - Pon 24 Mar, 2014 (...)Jakarti - Pon 24 Mar, 2014