Yarko - Wto 28 Lut, 2012 WuRC, chcesz kupić R26 czy tak tylko pytasz ?Kenet - Wto 28 Lut, 2012 no name - Wto 28 Lut, 2012 Tylko ciemno szare z ogniem WuRC - Wto 28 Lut, 2012 Yarko, tak tylko pytam, myślałem, że fajnie będzie Wam pozawracać dupę
Panowie stawiam mega flachę jak ktoś mógłby go zobaczyć... Bo jak co wsiadam jutro w pociąg i jestem po niego...M - Śro 29 Lut, 2012 Grodzisk - wypada na Anjasa ŁukaszS3 - Śro 29 Lut, 2012
Kto jeszcze wierzy w samochody za mega niską kasę które w ogłoszeniu nie mają podanego nawet numeru kontaktowego bądz podane są dane jakieś zagraniczne? ? ? ? ?
Proszę was... was79 - Śro 29 Lut, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
http://moto.allegro.pl/se...2161161855.html
Panowie stawiam mega flachę jak ktoś mógłby go zobaczyć... Bo jak co wsiadam jutro w pociąg i jestem po niego...
fajne to zakopcone zdjecie Maciusiowy - Śro 29 Lut, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
Kto jeszcze wierzy w samochody za mega niską kasę które w ogłoszeniu nie mają podanego nawet numeru kontaktowego bądz podane są dane jakieś zagraniczne? ? ? ? ?
Proszę was...
zią - popatrz na 'swoją' ibizę...'idealna' też nie jest
trochę się kłóci z tym, co napisałes powyżej...anjas - Śro 29 Lut, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
http://moto.allegro.pl/se...2161161855.html
Panowie stawiam mega flachę jak ktoś mógłby go zobaczyć... Bo jak co wsiadam jutro w pociąg i jestem po niego...
Łukasz, mogę obejrzeć, ale najwcześniej jutro po pracy a najlepiej w weekend.
Jeśli nie za późno daj znać, podjadę z czujnikiem lakieru i może uda się wziąć speca od TDI (mikana).
Moja matka miała taką ibizkę (ale w benie), więc mniej więcej wiem jak to powinno wyglądać blacharsko, choć specem od używanych samochodów nie jestem.ŁukaszS3 - Śro 29 Lut, 2012 Dziękuję za chęci ale jest to w miarę pilna sprawa nie ze względu na to że ja muszę mieć furę na już, a ze względu na to że te fury sprzedają się w moment serio! Większość co jest na allegro jest nie aktualna... Choć jutro po pracy brzmi sensownie w miarę jeszcze... Prześlij mi proszę jakiś namiar na Ciebie na PWKamill - Śro 29 Lut, 2012 Ma spryski, a nie napisal czy ma xenony, chyba nie było sprysków bez xenonów.anjas - Śro 29 Lut, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
Choć jutro po pracy brzmi sensownie w miarę jeszcze... Prześlij mi proszę jakiś namiar na Ciebie na PW