To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Maciusiowy - Pon 17 Gru, 2012

marcin pyta, marcin doradza ;)
M - Wto 18 Gru, 2012

Martin jaki to problem zainstalowac utorrenta? :)
Zawsze mozesz sciagnac w domu a do pracy zaniesc na sticku + jakis odtwarzacz portable :D

Bart - Wto 18 Gru, 2012

Marcinie Chochałsie, ja mam dużo kina na płytach winylowych. Albańskie wersterny z węgierskimi aktorami, kręcone w macedońskich plenerach, tureckie kino erotyczne (w ubraniach), dużo kebabu i tofasów, napisy w języku rumuńskim, mam także parę perełek - niszowe produkcje mołdawskie - aktorzy z czechosłowacji, dialogi po duńsku (tam pierwotnie miały trafić te filmy), napisy cyrylicą, akcja dzieje się na promie kosmicznym, który przez przypadek ląduje w Soczi.
Michał - Wto 18 Gru, 2012

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Mucha - Wto 18 Gru, 2012

:jupi: :jupi: :rotfl: :rotfl:
M - Wto 18 Gru, 2012

:rotfl:
Maciusiowy - Wto 18 Gru, 2012

:lol2: :lol2: :lol2:
M - Wto 18 Gru, 2012

http://allegro.pl/okazja-...dium=LikeButton
zefir - Wto 18 Gru, 2012

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
martin.h - Wto 18 Gru, 2012

PiTT napisał/a:
Marcin, sam się prosisz a potem płaczesz że się z Ciebie nabijają...
czy na serio myślisz że ktoś Ci tu doradzi w temacie francuskiego filmu z angielskimi napisami, a najlepiej z polskimi :>

Fakt, tutaj tylko bezsensowne dupcenie fleków :]

Przepraszam wszystkich, którzy uznali to pytanie za faux pas :]

Brawo Bart, znowu dostałeś znak, aby wkroczyć do gry. Twój szacun na forum jest coraz większy. Wielkie Brawa...

M - Wto 18 Gru, 2012

Martin - spokojnie, przecież wrzuciłem Ci film i napisy.
Serwis VOD dla mało znanego filmu ciężko będzie znaleźć, ale dużo filmów jest teraz na yt.

Anonymous - Wto 18 Gru, 2012

Wy tu gadu gadu a już nawet Apple wie co się święci:

Bart - Wto 18 Gru, 2012

martin.h napisał/a:
Brawo Bart

dzięki :*

was79 - Wto 18 Gru, 2012

Ze strony fejsbukowej Renault Sport :rotfl:
Nawet Rabuś madafaka się załapał

pum - Wto 18 Gru, 2012

Bart napisał/a:
Marcinie Chochałsie, ja mam dużo kina na płytach winylowych. Albańskie wersterny z węgierskimi aktorami, kręcone w macedońskich plenerach, tureckie kino erotyczne (w ubraniach), dużo kebabu i tofasów, napisy w języku rumuńskim, mam także parę perełek - niszowe produkcje mołdawskie - aktorzy z czechosłowacji, dialogi po duńsku (tam pierwotnie miały trafić te filmy), napisy cyrylicą, akcja dzieje się na promie kosmicznym, który przez przypadek ląduje w Soczi.

Bart na prezydenta! :jupi: