Maciusiowy - Pon 17 Gru, 2012 marcin pyta, marcin doradza M - Wto 18 Gru, 2012 Martin jaki to problem zainstalowac utorrenta?
Zawsze mozesz sciagnac w domu a do pracy zaniesc na sticku + jakis odtwarzacz portable Bart - Wto 18 Gru, 2012 Marcinie Chochałsie, ja mam dużo kina na płytach winylowych. Albańskie wersterny z węgierskimi aktorami, kręcone w macedońskich plenerach, tureckie kino erotyczne (w ubraniach), dużo kebabu i tofasów, napisy w języku rumuńskim, mam także parę perełek - niszowe produkcje mołdawskie - aktorzy z czechosłowacji, dialogi po duńsku (tam pierwotnie miały trafić te filmy), napisy cyrylicą, akcja dzieje się na promie kosmicznym, który przez przypadek ląduje w Soczi.Michał - Wto 18 Gru, 2012 Mucha - Wto 18 Gru, 2012 M - Wto 18 Gru, 2012 Maciusiowy - Wto 18 Gru, 2012 M - Wto 18 Gru, 2012 http://allegro.pl/okazja-...dium=LikeButtonzefir - Wto 18 Gru, 2012 martin.h - Wto 18 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
Marcin, sam się prosisz a potem płaczesz że się z Ciebie nabijają...
czy na serio myślisz że ktoś Ci tu doradzi w temacie francuskiego filmu z angielskimi napisami, a najlepiej z polskimi
Fakt, tutaj tylko bezsensowne dupcenie fleków
Przepraszam wszystkich, którzy uznali to pytanie za faux pas
Brawo Bart, znowu dostałeś znak, aby wkroczyć do gry. Twój szacun na forum jest coraz większy. Wielkie Brawa...M - Wto 18 Gru, 2012 Martin - spokojnie, przecież wrzuciłem Ci film i napisy.
Serwis VOD dla mało znanego filmu ciężko będzie znaleźć, ale dużo filmów jest teraz na yt.Anonymous - Wto 18 Gru, 2012 Wy tu gadu gadu a już nawet Apple wie co się święci:
Bart - Wto 18 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
Brawo Bart
dzięki was79 - Wto 18 Gru, 2012 Ze strony fejsbukowej Renault Sport
Nawet Rabuś madafaka się załapał
pum - Wto 18 Gru, 2012
Bart napisał/a:
Marcinie Chochałsie, ja mam dużo kina na płytach winylowych. Albańskie wersterny z węgierskimi aktorami, kręcone w macedońskich plenerach, tureckie kino erotyczne (w ubraniach), dużo kebabu i tofasów, napisy w języku rumuńskim, mam także parę perełek - niszowe produkcje mołdawskie - aktorzy z czechosłowacji, dialogi po duńsku (tam pierwotnie miały trafić te filmy), napisy cyrylicą, akcja dzieje się na promie kosmicznym, który przez przypadek ląduje w Soczi.