Żądam odcięcia Radomia od Polski M - Śro 19 Gru, 2012 WTF z tą wigilią? Czy ja widziałem co widziałem?
Czy to są moi rodacy?kamil - Śro 19 Gru, 2012 to nie kwestia Radiomia Martin...ustawiłbyś taki stół w Wawie i byłoby to samo
Po prostu brak nam klasy, wychowania , kultury i nie ma usprawiedliwienia , że bieda i takie tam...Kamill - Śro 19 Gru, 2012 Ja tam nie widzę ani szklanek ani talerzy, więc co mieli z tym zrobić ? Albo zostawić albo zabrać, bo konsumpcja na miejscu chyba nie wchodziła w grę.
Obejrzałem drugi raz i jednak jakoś tak szybko się wszyscy uwiją jak na poczęstunek M - Śro 19 Gru, 2012
kamil napisał/a:
to nie kwestia Radiomia Martin...ustawiłbyś taki stół w Wawie i byłoby to samo
Po prostu brak nam klasy, wychowania , kultury i nie ma usprawiedliwienia , że bieda i takie tam...
Ale ku..rwa, jak tak można w ogóle robić.
Nie pisz Kamilu "nam" bo nikt z nas by tak nie zrobił, nawet będąc pod wpływem silnego mechanizmu zachowań stadnych.martin.h - Śro 19 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
Ja tam nie widzę ani szklanek ani talerzy, więc co mieli z tym zrobić ?
Bo pewnie zabrali już wcześniej M - Śro 19 Gru, 2012 Jest taka zasada - "Nie moje, nie ruszam".faldzip - Śro 19 Gru, 2012
M napisał/a:
Jest taka zasada - "Nie moje, nie ruszam".
ta... u nas raczej "nie moje, to mozna royebac!" - patrz: przystanki autobusowe, pociagi, autobusy itpKamill - Śro 19 Gru, 2012 Słaba ta dyskusja, nie załapaliście się na trzy cytryny i teraz hejtujecie.kamil - Śro 19 Gru, 2012 "nam" jako naród. Polacy. To nie są przyjezdni, nie są z kosmosu....Można się z nimi nie utożsamiać, ale nadal obywatele tego samego kraju.M - Śro 19 Gru, 2012
kamil napisał/a:
"nam" jako naród. Polacy. To nie są przyjezdni, nie są z kosmosu....Można się z nimi nie utożsamiać, ale nadal obywatele tego samego kraju.
Wiesz że to jest rasizm Kamilu co piszesz
Przypisałeś zachowanie małej grupy ludzi całej grupie etnicznej.