no name - Czw 01 Mar, 2012 Zaraz ktoś zaoferuje więcej o 50 zeta i po Ibizie anjas - Czw 01 Mar, 2012 zarezerwowałem ją swoim autorytetem lokalnym
Jak ktoś nie poda hasła "anjas" to fury nie odbierze.
Aha, był ze mną mikan - specjalista od TDIków, w razie czego to on czegoś nie zauważył! ŁukaszS3 - Czw 01 Mar, 2012
anjas napisał/a:
Trochę mam nerwa, żeby się nie okazało, że to jakaś mina
anjas jeśli w razie czego miałbym mieć do kogoś pretensje to jedynie do siebie wiec serio nie stresuj Ty się
Cytat:
Aha, był ze mną mikan - specjalista od TDIków, w razie czego to on czegoś nie zauważył!
Edit: anjas jeśli w razie czego miałbym mieć do kogoś pretensje to jedynie do mikana wiec serio nie stresuj Ty się no name - Czw 01 Mar, 2012
anjas napisał/a:
Pełna profeska , szacun anjas - Czw 01 Mar, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
Edit: anjas jeśli w razie czego miałbym mieć do kogoś pretensje to jedynie do mikana wiec serio nie stresuj Ty się
o to to to to! ŁukaszS3 - Czw 01 Mar, 2012
anjas napisał/a:
Wiec jeśli ktoś zalicytuje i bedzie po ibizie wiemy na jakim forum szukać M - Czw 01 Mar, 2012 Proszę o pomuka także ŁukaszS3 - Czw 01 Mar, 2012 Pomuki będę rozdawał zasłużonym w pimpie o nowym dupowozie
Maciusiowy napisał/a:
zią - popatrz na 'swoją' ibizę...'idealna' też nie jest
trochę się kłóci z tym, co napisałes powyżej...
Maciuś mega kiepskie porównanie bo:
-nie kosztuje połowę ceny rynkowej egzemplarza w podobnym tzn bardzo ładnym stanie...
-jest nr kontaktowy...
-ktoś tam ten telefon odbiera...Ryba - Czw 01 Mar, 2012 Ja mam pytanie z innej beczki,
skąd Łukasz do chuja masz tyle buły ? Franek - Czw 01 Mar, 2012 ŁukaszS3 - Czw 01 Mar, 2012
Ryba napisał/a:
Ja mam pytanie z innej beczki,
skąd Łukasz do zły czlowiek masz tyle buły ?
Już kiedyś pisałem... Ja i tak mam w hu.j hajsu wiec mnie to jeb.ie Ryba - Czw 01 Mar, 2012 ALE SKOND ! ALE SKOND !martin.h - Czw 01 Mar, 2012 Uprawia nierząd Franek - Czw 01 Mar, 2012 To złodziej!
I pijak!
No offence Ziom martin.h - Czw 01 Mar, 2012 Gajos jest mistrzem, a puenty Bareji genialne