roj - Śro 19 Gru, 2012 ostatni kot ale faktycznie wieczerza wygrywa!Ryba - Śro 19 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Wiesz że to jest rasizm Kamilu co piszesz
Przypisałeś zachowanie małej grupy ludzi całej grupie etnicznej.
jestes u pani Kamil!!!
Hello Sir, Can i ask you a few questions and have you fill out this form? Thanks.
Młody Papież - Śro 19 Gru, 2012
Kilka dni temu take coś żem napisał/a:
otóż... niedaleko mnie postawili budkę z radarem w miejscu gdzie jest wyjazd z osiedla; dokładniej, na ulicy z pierwszeństwem tuż przed skrzyżowaniem/wyjazdem z osiedla, postawili znak "40" i fotoradar; do tej pory mniej ogarnięci kierowcy mieli problem włączyć się do ruchu w tym miejscu lub przebić przez drogę blokując tym samym część osiedla, odkąd wstawili fotoradar (a dokładniej samą budkę ) wszyscy zwalniają dając szansę wyjeżdżającym z osiedla, toteż ruch odbywa się dużo płynniej
i oto jest pierwszy radar, który wg mnie spełnia swoją pierwotną rolę
wczoraj zniknął ten radar!
zniknął też oczywiście znak informujący o radarze, więc to pewnie nie tylko wymiana...
o co chodzi?
jak więc żyć?
jak żyć?
M - Śro 19 Gru, 2012 I co teras?Młody Papież - Śro 19 Gru, 2012 to ja się właśnie pytamKenet - Śro 19 Gru, 2012 mudlmy siem!Maciusiowy - Śro 19 Gru, 2012 jest szpieg wśród nas!PiTT - Śro 19 Gru, 2012 lubię młodych chłopcówBarejka - Śro 19 Gru, 2012 PiTT, jaki wiek preferujesz? PiTT - Śro 19 Gru, 2012 Kamil Ty KOORWO!!!