M - Nie 23 Gru, 2012 Z ciekawości sprawdziłem jakich systemów mamy ruch na forum:
1. Windows 81,32%
2. Android 8,19%
3. Macintosh 4,55%
4. iOS 3,69%
5. Linux 1,68%Anonymous - Nie 23 Gru, 2012 Dane są sfabrykowane! Niemożliwe, żeby tak mało było iOS'a!!wasq - Nie 23 Gru, 2012 na forum same pedaly i tak malo iOS'a ?? pum - Nie 23 Gru, 2012 pedały-biedaki M - Wto 25 Gru, 2012 http://mobile.oregonlive....ntguid=QjYecGhmKamill - Śro 26 Gru, 2012 Makłowicz o pseudo kulinarnych programach tv. http://www.tokfm.pl/Tokfm..._niewiele.html PiTT - Śro 26 Gru, 2012
i wypowiada to człowiek który chooja zna się na gotowaniu
nie chodzi mi o to że źle gotuje czy coś w tym stylu... po prostu nie potrafi gotować i jest tylko medialną postacią, która pięknie sprzedaje to co widz chce zobaczyć
lubię gościa bo ma dobry flow, ale powinien odpuścić tego typu wywiady Kamill - Śro 26 Gru, 2012
i wypowiada to człowiek który chooja zna się na gotowaniu
nie chodzi mi o to że źle gotuje czy coś w tym stylu... po prostu nie potrafi gotować i jest tylko medialną postacią, która pięknie sprzedaje to co widz chce zobaczyć
lubię gościa bo ma dobry flow, ale powinien odpuścić tego typu wywiady
Czy napisał coś nieprawdziwego ? Naskakujesz na kolesia przez pryzmat jego umiejętności mimo że podaje czyste fakty.PiTT - Śro 26 Gru, 2012 nie naskakuje, napisałem że go lubię
ale to tak jakbym wypowiadał się w temacie fizyki kwantowej nie mając zielonego pojęcia o tym
mam nadzieję że "rozumisz"
co innego jakby to Gesslerowa, Brodnicki, Okrasa czy Sowa napisali, ale nie "aktor" który gra swoją rolęGeKo - Śro 26 Gru, 2012 Na gotowaniu może się nie zna, ale na kuchni jako takiej chyba tak I Bynajmniej w pierwszej części ma na pewno rację, to nie programy o gotowaniu tylko konkurs kto przejdzie dalej.PiTT - Śro 26 Gru, 2012 jeśli znanie się na kuchni rozpatrujemy w ramach "lubię jeść - znam się na kuchni" to TAK
mniejsza z tym, ze wszystkim co napisał się zgadzam, tylko wg mnie nieco niefortunnie dobrana osoba do wypowiadania się w tym temacie
mega lubię oglądać jego programy, tylko tak jak napisałem i napiszę jeszcze raz
średnio mi się czyta wypowiedzi gościa który jest aktorem odgrywającym rolę kucharza
skoro mogę mieć swoje zdanie to łaskawię proszę się odpitolić
ps. w ramach sprostowania skąd wiem o tym że "chooja się zna" na gotowaniu
nie wyczytałem tego z pudelka, plotka czy kozaczka... znam osobę, która bardzo dobrze jego zna i kiedyś miałem okazję porozmawiać na ten temat
była okazja zagrania roli to ją wykorzystał, chwała mu za to, tylko trzeba jeszcze potrafić oddzielić graną rolę od rzeczywistości i nie bawić się w "Pana wszechwiedzącego"
tak jakby teraz Piotr Adamczyk dawał rady z bycia duchownym M - Śro 26 Gru, 2012 Nawet ja moge powiedziec ze programy Geslerowej to jedna wielka sraka medialna.
Nie trzeba byc kucharzem.
Nierozumiem jak mozna bronic czegos takiego.M - Śro 26 Gru, 2012 http://szybki.fakt.pl/Mak...y,173238,1.html
Wiec to zadna tajemnica poliszynela Piotrek PiTT - Śro 26 Gru, 2012 wskaż mi miejsce gdzie ktoś broni takie programy, proszę
ogólnie wszystkie te programy to wielka sieka i po jakimś czasie wychodzą niezłe rzeczy...
skoro ludzie oglądają "Dlaczego ja" i "Pamiętniki z wakacji" to widocznie jest na to zapotrzebowanie, zawsze można wcisnać przycisk OFF na pilocie GeKo - Śro 26 Gru, 2012 dobra dobra, to inaczej. Zna historię polskiej kuchni a przynajmniej ostatnich 40 lat. Ja nie wiedzialem skąd się wzięły placki po węgiersku itp wynalazki jak pieczony kurczak.
To mam na myśli mówiąc zna sie na kuchni i w taki sposób na to patrzę.