To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007

Stf napisał/a:

zerknij na to:
http://img512.imageshack....=img4645hn3.jpg
właśnie tego się obawiam, różnice temp. od -30 do +50 w zimie może powodować tego typu akcje.

Auto Marcina dysponuje troszke wieksza moca niz twoje :) i ten element pewnie malował Miniac hhehehehehe - taki zarcik :D - mozna to zrobic porzadnie i bedzie jak nalezy ;)

k-mart - Pon 24 Wrz, 2007

Witam nowych :)

Alfa - bardzo przyjemny dzwiek silnika!

Golf - szybka fura do bujania sie, mysle ze jego konstrukcja oraz waga niestety nie pozwola pokazac zebow sportowca :/ Mimo to fajny projekt

Greg - Pon 24 Wrz, 2007

Siemanko. :) Mam na imię Grzesiek, jestem z Warszawy. Aktualnie poszukuję jakiejś zabaweczki, ostro rozglądam się za Saxofonem VTS 99>. :)
Misiek_lbn - Wto 25 Wrz, 2007

powitać nowo przybyłych :)
M - Wto 25 Wrz, 2007

Witam wszystkich świeżaków :)
Stf - Wto 25 Wrz, 2007

k-mart napisał/a:
Golf - szybka fura do bujania sie, mysle ze jego konstrukcja oraz waga niestety nie pozwola pokazac zebow sportowca :/ Mimo to fajny projekt

hmm mam nadzieję, że będę miał okazję udowodnić że nie jest tak źle. Nie wiem dlaczego panuje taka opinia ale to auto skręca całkiem nieźle. Waga ok 1200kg.

Bad-i - Wto 25 Wrz, 2007

witam nowych - ;)

prosimy o zdjecia kolezanek, przyjaciolek, kuzynek itd......

CHRZANEK - Wto 25 Wrz, 2007

WItam nowych ziomów.
VW to w większości "oklepane" auta i skrzywdzone przez wlaścicieli, ale Golf Stf'a bardzo mi sie podoba.
Naprawde bardzo ladny - i pozostal bym przy seryjnym wyglądzie tak jak jest (żadnych siatexów i zadnych laminatów)

A Alfa - to już nie jest egzotyka ;) Bart też ma alfe tyle ze 145 ;)

Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007

No to teraz będą dwie Alfy ;)

witam...
jako że też mam nieduże auteczko... to i hothatchować będe...
ja poszedłem japoońska szkołą.. bez sterydów... bez sztucznych wspomagaczy...
czysty power... teoretycznie 100KM z litra
a że litry sa dwa to ;)))) takiego banana mam jak vTEC sie załącza...

zdjątka mojego sreberka a'la sport

CHRZANEK - Wto 25 Wrz, 2007

Witamy kolege Xaoo.
CTR - ladna rzecz, choc jak mam być szczery chyba wolę felgi oryginalne...
Opowiedz coś więcej od kiedy masz hanke, co bylo wczesniej i czy planujesz jakies mody ???

ja tez wole felgi ORI...
ale kupiłem na koszmarnych 18" rodem z amerykańskiego westernu.. chromy śruby i te tam sprawy... profil 35 w sam raz na polskie drogi...
na szybko szukałem innych kółek i takie mi sie w miare spodobały...
poza tym jak widzisz to jest bez oznaczeń typeR... więc felgi dodaja konsternacji... a nie upewniają ze to typeR

mody:
do tej pory każdy kolejny pojazd miał więcej mocy...
od malucha (od ??.199x - do jakoś nie pamiętam kiedy) / corse 45KM (VI.2003-II.2005) / Astra100KM (II.2005-iX.2007) / ctr 200KM (iX.2007- )/ ??? (żona namawia na vette bo sie jej podoba )
na razie ucze się tym jeździć
utrzymac w super stanie.. może dolocik CAI i hondata...
marzy mi sie kompresorek

Stf - Wto 25 Wrz, 2007

witaj, a to czasem nie z tobą przypadkiem miałem przyjemność lecieć ostatnio Wisłostradą, wieczorem kilka startów pod rząd? Później skręciłeś na Wawer, również wyglądał całkiem cichociemnie :P
saxorulez - Wto 25 Wrz, 2007

No witamy drugiego CTRa na forum.. jedne tu już z Hondata śmiga :)

Co do fel.. jednak albo seria labo coś z roty. Te nie wyglądają za dobrze - ale to już kwestia gustu

STF-->
ostatnio tj.????

w wawie byłem tylko w sobote i niedziele... całe tygodnie spędzam w pracy poza stolycą...
więc raczej to nie ja...

SAXORULEZ -->
mam też niebieskie lustrzane szybki... i to również wygląda tak se...
ja kupowałem silnik... mniej patrze na styling... jak siedze w środku jako kierowca to nie patrze jak wyglądaja koła jak sie kręcą
jak kupiłem wyglądał potwornie... teraz mu bliżej do originału (brak brewek, łapaczy komarów z przodu i po bokachz siatexem, a'la dyfuzorowatego tyłu, chromowanych felg)
ale wracając do tematu felgi ori sa genialne bo to trwałość i masa ENKEIa....
ROTA.. modne sa, a ja nie jestem modnisiem...
nie wiem co jeszcze w ROTAch jest takiego że wszycy na to jak na lep.. nie czuje klimatu ROTY dlatego wziąłem te.. kółka to kółka..
ważniejsze były dobre gumki... DUNLOP SPORTY
wczesniej miałem genialne POTENZY s-03 - ciągle do sprzedania 225/35/18

howgh