To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

106 - Sob 17 Maj, 2008

pije litrami heheh zielony lipton rulez
Misiek_lbn - Sob 17 Maj, 2008

wczoraj trafiła mi się piękna akcja, która poprawiła mi humor na cały wieczór :D
stanęlismy przypadkiem na światłach w 5 nie szybkich i nie wolnych(mój nie był ani najszybszy ani najwolniejszy)samochodów, trasa 3 pasmowa, więc 3 z przodu, 2 z tyłu, a jako 3 z tyłu podjechało ładne audi a6 na fajnej feldze...
wszyscy raczej ruszyliśmy żwawo, pojechaliśmy, koniec drogi, światła, audi dotoczyło się chwilę po nas i gadam z kolegą który stanął obok, że coś nie pojechało, a na szybkie wyglądało...
w tym momencie widzę audi, szybka w dół, łysa główka wystawia ryjek, i...
"jak bym kur** chciał, to bym was wszystkich wypierd*** !!"
popatrzyłem się z kolegą po sobie, i pytam kolesia co ma pod maską w takim razie...
"1.8 turbo, 200 koni kur**"

parsknąłem śmiechem, koleś zapytał ile ja mam, i słysząc odpowiedź że niecałe 150 powiedział jakże kulturalnie "oj kur**", zamknął okienko i pojechał...

kolega który to widział mało nie skonał ze śmiechu, ja również :rotfl:

nie mówię że bym go objechał(chociaż katalogowo a6 1.8t 180 km ma chyba coś ok 9 do 100, więc czy te 20 koni by mu aż tak pomogło :?: zakładając że te 9 ma na seryjnych 16 najprędzej, a tam miał jakieś grube lans 17), ale koleś chciał być chyba fajny i groźny, a mu nie wyszło ;D
ma ałdi, to by wszystkich wpier...daczył :crazy:

Anonymous - Sob 17 Maj, 2008

sharxhunter napisał/a:
a6 1.8t 180 km ma chyba coś ok 9 do 100

Ty to wiesz ale kierownik auti nie ;D

k-mart - Nie 18 Maj, 2008

Dzizas Sharx, w jakim towarzystwie Ty sie obracasz? :D
Misiek_lbn - Nie 18 Maj, 2008

ale ja nie znam tego pana z audi, pierwszy raz go na oczy widziałem :rotfl:
ale chciałbym go jeszcze kiedyś spotkać :devil:

Janusz - Nie 18 Maj, 2008

sharxhunter napisał/a:
ale ja nie znam tego pana z audi, pierwszy raz go na oczy widziałem :rotfl:
ale chciałbym go jeszcze kiedyś spotkać :devil:

ja tam tego gościa nie widziałem, ale przemyślał bym to co napisałeś..:p nie zawsze spotykasz sie z ludźmi w samochodzie... :D

Misiek_lbn - Nie 18 Maj, 2008

a co ja niby takiego napisałem...
ani nigdzie go nie obraziłem, ani mu nie uwłaczyłem w żaden sposób...

a z tym ponownym widzeniem, chodzi mi o zobaczenie, czy te 200 koni mnie tak "wypier***" jak by sobie tego życzył ;)

Janusz - Nie 18 Maj, 2008

luz, żarcik taki był...:D
Marek23 - Wto 20 Maj, 2008

Właśnie wróciłem z upalania na oesiku w lesie. Kolega wpadł Astrą N3... Było super, ale raz na 4 biegu przy hamowaniu pół auta było poza czarnym... Nie ma to jak rajdówka z płytą, klatką, itd. Można ciąć i wogóle. I like.
106 - Śro 21 Maj, 2008

tak? :]

Marek23 - Śro 21 Maj, 2008

106 napisał/a:
tak?

Gorzej.

Gorzej, to było hamowanie pod górkę w zacisku(w prawo), 4 zapięte. Przede wszystkim przód leciał do rowu(był już na trawie) i było ciężko.
Było takie uderzenie płytą, że pierwszy raz poczułem jak to musi być na prawdziwym oesie... Generalnie więcej szczęścia niż rozumu i już nie hamuję w takich warunkach w zacisku. :wall:

k-mart - Śro 21 Maj, 2008

hehehe Marek :D Przypomniala mi sie scena z upalania R5 gdy lecielismy prosto na ostry spadek ze skarpy, lewe kolo bylo juz na zielonym :D Ale jak zwykle dales rade :)
saxorulez - Śro 21 Maj, 2008

Nasz Marek.. on zawsze daje radę...
jak jadę ostro Almerą moją to zawsze mam przed oczami Marka..

Total skupienie.. siedzi w kuble, kiera sportowa, szelki.. idealne połączenie kierowcy z autem, a pod nim dumnie drzemie Haldex, a przed nim 1.8T po programie...

M - Śro 21 Maj, 2008

i vtec ryczy :)
KonradMK - Śro 21 Maj, 2008

eM napisał/a:
i vtec ryczy :)

...bo nie działa

hehe nie mogłem się powstrzymać oczywiście :D