roj - Pią 17 Sty, 2014 GeKo, raczej tak, numerki niby się zgadzają, no przybyły po prostu ze 2 duże rysy widoczne i ze 3 mniejsze. Gdyby telefon miał pół roku czy rok i był noszony w kieszeni itp. to nawet bym ich nie zauważył pewnie. Ale telefon jest nowy i nawet nie miałem okazji go schować do kieszeni i wyjść z domu bo opuszczał moje mieszkanie jedynie w celu oddania go do serwisu Walle - Pon 20 Sty, 2014 nokia lumia 520 czy htc desire 300?
to mam do wyboru.Kamill - Pon 20 Sty, 2014 Motorola moto g + abonament bez telefonu.Pirania - Pon 20 Sty, 2014 no dobra, bądźmy obiektywni, nowy KitKat mnie wkurzył. Jak na razie na moim telefonie system wykonał downgrade, więc ci co nie musza nie się nie spiesza z instalacją. Miało byc lepiej dla mnie jest gorzej. Niektóre apki nie nadążyły za zmianą i się wykrzaczają. Najgorzej, że są to głownie apki do obsługi SMS, nawet google hangouts, co mnie podwójnie dziwi. Optymalizacja działania systemu wyszła im tak, że bateria trzyma teraz dzień z hakiem, czyli jest gorzej. Chyba trzeba będzie wróć do tego co było
poza tym dalej jesteśmy zadowoleniKamill - Pon 20 Sty, 2014 A pytałem Rasty czy jest ok i czy instalować.
Wszystko ok, instaluj M - Pon 20 Sty, 2014 Pirania - Pon 20 Sty, 2014 no bo to wyszło teraz, po kilku dobrych dniachKamill - Pon 20 Sty, 2014
Pirania napisał/a:
no dobra, bądźmy obiektywni, nowy KitKat mnie wkurzył. Jak na razie na moim telefonie system wykonał downgrade, więc ci co nie musza nie się nie spiesza z instalacją. Miało byc lepiej dla mnie jest gorzej. Niektóre apki nie nadążyły za zmianą i się wykrzaczają. Najgorzej, że są to głownie apki do obsługi SMS, nawet google hangouts, co mnie podwójnie dziwi. Optymalizacja działania systemu wyszła im tak, że bateria trzyma teraz dzień z hakiem, czyli jest gorzej. Chyba trzeba będzie wróć do tego co było
poza tym dalej jesteśmy zadowoleni
5-step solution for battery life problem in Moto X
Step 1: Use your Moto X as normal
Step 2: When battery percentage is lower than 5%, watch videos, surf the web, and do whatever that drains battery faster
Step 3: Continue to use your Moto X until it shuts down itself (no more juice)
Step 4: Charge your Moto X for 3-4 hours without powering it on.
Step 5: Power on your Moto X, and use it as normal.Pirania - Pon 20 Sty, 2014
Kamill napisał/a:
poza tym dalej jesteśmy zadowoleni
5-step solution for battery life problem in Moto X
Step 1: Use your Moto X as normal
Step 2: When battery percentage is lower than 5%, watch videos, surf the web, and do whatever that drains battery faster
Step 3: Continue to use your Moto X until it shuts down itself (no more juice)
Step 4: Charge your Moto X for 3-4 hours without powering it on.
Step 5: Power on your Moto X, and use it as normal.[/quote]
i naładuj do 100% bez przerywania - powiedziałabym, że to taka standardowa procedura dla przedłużania żywotności baterii..Kamill - Pon 20 Sty, 2014 Tutaj raczej chodzi o to że system nie widzi widełek dla baterii stanu min i max i zle pokazuje zużycie. Tak pisali na stronie.rasta - Pon 20 Sty, 2014 Kamill, pisałem ci, że umnie jest ok ale jak nie musisz to nie ma ciśnienia by instalowaćGeKo - Wto 21 Sty, 2014 moto G jest na czystym Andku czy z jakąś nakładką?Kamill - Wto 21 Sty, 2014 Czysty. Jest prosto od googla.M - Wto 21 Sty, 2014 Niema do końca czystych, zawsze dodane są jakieś paczki, np gappki.
Ja mam czyste obrazy do developerki, nie dałoby się z nich korzystać w telefonie bo nie zawierają podstawowych narzędzi na których licencje mają tylko producenci sprzętu rasta - Wto 21 Sty, 2014 Mędrkujesz