To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

roj - Pią 17 Sty, 2014

GeKo, raczej tak, numerki niby się zgadzają, no przybyły po prostu ze 2 duże rysy widoczne i ze 3 mniejsze. Gdyby telefon miał pół roku czy rok i był noszony w kieszeni itp. to nawet bym ich nie zauważył pewnie. Ale telefon jest nowy i nawet nie miałem okazji go schować do kieszeni i wyjść z domu bo opuszczał moje mieszkanie jedynie w celu oddania go do serwisu :lol2:
Walle - Pon 20 Sty, 2014

nokia lumia 520 czy htc desire 300?

to mam do wyboru.

Kamill - Pon 20 Sty, 2014

Motorola moto g + abonament bez telefonu.
Pirania - Pon 20 Sty, 2014

no dobra, bądźmy obiektywni, nowy KitKat mnie wkurzył. Jak na razie na moim telefonie system wykonał downgrade, więc ci co nie musza nie się nie spiesza z instalacją. Miało byc lepiej dla mnie jest gorzej. Niektóre apki nie nadążyły za zmianą i się wykrzaczają. Najgorzej, że są to głownie apki do obsługi SMS, nawet google hangouts, co mnie podwójnie dziwi. Optymalizacja działania systemu wyszła im tak, że bateria trzyma teraz dzień z hakiem, czyli jest gorzej. Chyba trzeba będzie wróć do tego co było :-)

poza tym dalej jesteśmy zadowoleni

A pytałem Rasty czy jest ok i czy instalować.
Wszystko ok, instaluj :]

M - Pon 20 Sty, 2014

:rotfl:

no bo to wyszło teraz, po kilku dobrych dniach

Pirania napisał/a:
no dobra, bądźmy obiektywni, nowy KitKat mnie wkurzył. Jak na razie na moim telefonie system wykonał downgrade, więc ci co nie musza nie się nie spiesza z instalacją. Miało byc lepiej dla mnie jest gorzej. Niektóre apki nie nadążyły za zmianą i się wykrzaczają. Najgorzej, że są to głownie apki do obsługi SMS, nawet google hangouts, co mnie podwójnie dziwi. Optymalizacja działania systemu wyszła im tak, że bateria trzyma teraz dzień z hakiem, czyli jest gorzej. Chyba trzeba będzie wróć do tego co było :-)

5-step solution for battery life problem in Moto X

Step 1: Use your Moto X as normal
Step 2: When battery percentage is lower than 5%, watch videos, surf the web, and do whatever that drains battery faster
Step 3: Continue to use your Moto X until it shuts down itself (no more juice)
Step 4: Charge your Moto X for 3-4 hours without powering it on.
Step 5: Power on your Moto X, and use it as normal.

Kamill napisał/a:

5-step solution for battery life problem in Moto X

Step 1: Use your Moto X as normal
Step 2: When battery percentage is lower than 5%, watch videos, surf the web, and do whatever that drains battery faster
Step 3: Continue to use your Moto X until it shuts down itself (no more juice)
Step 4: Charge your Moto X for 3-4 hours without powering it on.
Step 5: Power on your Moto X, and use it as normal.[/quote]

i naładuj do 100% bez przerywania - powiedziałabym, że to taka standardowa procedura dla przedłużania żywotności baterii..

Tutaj raczej chodzi o to że system nie widzi widełek dla baterii stanu min i max i zle pokazuje zużycie. Tak pisali na stronie.
rasta - Pon 20 Sty, 2014

Kamill, pisałem ci, że umnie jest ok ale jak nie musisz to nie ma ciśnienia by instalować
GeKo - Wto 21 Sty, 2014

moto G jest na czystym Andku czy z jakąś nakładką?
Kamill - Wto 21 Sty, 2014

Czysty. Jest prosto od googla.
M - Wto 21 Sty, 2014

Niema do końca czystych, zawsze dodane są jakieś paczki, np gappki.
Ja mam czyste obrazy do developerki, nie dałoby się z nich korzystać w telefonie bo nie zawierają podstawowych narzędzi na których licencje mają tylko producenci sprzętu :)

rasta - Wto 21 Sty, 2014

Mędrkujesz ;D