anjas - Sob 15 Lut, 2014 No chętnie bym kupił mieszkanie na tych zasadach. Bez dwóch zdań.
Ale gdybym miał to realizować to mam przynajmniej kilka pytań:
- na jakich zasadach skarb państwa ma dawać ziemię?
- skarb państwa czyli konkretnie co? jaka instytucja?
- co to znaczy "tani kredyt"? i kto ma go udzielać?
- kto może kupić takie mieszkanie? każdy?
i jeszcze trochę innych wątpliwości.PiTT - Sob 15 Lut, 2014 w naszym pieknym uczciwym kraju nie powinno byc problemu z weryfikacja osob zainteresowanych M - Sob 15 Lut, 2014 Pewnie niedługo się dowiemy Dla mnie to nadal zagrożenie socjalizmem ze strony PISu.
Bardziej podoba mi się program PRJG (jego zapowiedź) - likwidacja ZUS i przejście na emerytury obywatelskie.
Chociaż jak tu zaufać jakiemukolwiek politykowi, to chyba niemożliwe.M - Sob 15 Lut, 2014 Mój kraj, taki piękny
wylewanie zali w takim komunikacie faktycznie nie na miejscu...
a glupota ludzka w urzedach to raczej nic nadzwyczajnegoŚwięty - Sob 15 Lut, 2014 a w urzędzie jest jakiś obowiązek wiedzenia kto to jest Romaszewski? [nie bronie urzędów]Anonymous - Sob 15 Lut, 2014 wydaje mi sie ze w urzedach nie mawet obowiązku wiedzenie ile jest 2+2Bart - Sob 15 Lut, 2014
Święty napisał/a:
a w urzędzie jest jakiś obowiązek wiedzenia kto to jest Romaszewski?
Jak można nie znać jedynego polskiego kosmonauty?!
M - Sob 15 Lut, 2014 Niektórzy muszą wiedzieć jedynie gdzie jest lodówka i kibel żeby się wysrać Święty - Sob 15 Lut, 2014
M napisał/a:
Niektórzy muszą wiedzieć jedynie gdzie jest lodówka i kibel żeby się wysrać
no tak ma z 90% naszych obywateli
Cytat:
Jak można nie znać jedynego polskiego kosmonauty?!
a to już jest smutne... M - Sob 15 Lut, 2014 Bije to straszną wiochą gdy urzędnik ma w dupsku wszystko.
Jakby chowali Sędzię Annę Marię Wesołowską to by w moment było wiadomo kto i co.Michał - Sob 15 Lut, 2014
M napisał/a:
Bije to straszną wiochą gdy urzędnik ma w dupsku wszystko.
Jakby chowali Sędzię Annę Marię Wesołowską to by w moment było wiadomo kto i co.
przypomne tylko że oskar ( ukrywał sie pod pseudonimem "sebastian" )miał u niej rozprawęBarejka - Sob 15 Lut, 2014 Michał, M - Sob 15 Lut, 2014 No i oskar miałby już chody w magistracieM - Nie 16 Lut, 2014 Jest program gospodarczy PRJG
Wygląda mistrzowsko tylko czy można zaufać kolejnej partii? Chyba niema nic do stracenia po dwóch sezonach Partii Oszustów i nadciągającym widmie socjalistycznego pisu