http://szybki.fakt.pl/Maklowicz-Nie-jestem-kucharzem-Robert-Maklowicz-uwaza-ze-nie-jest-kucharzem,artykuly,173238,1.html
Wiec to zadna tajemnica poliszynela Piotrek
skoro ma więcej tego typu znajomych który lubią opowiadać o jego umiejętnościach to jakoś mnie to nie dziwi PiTT - Śro 26 Gru, 2012
GeKo napisał/a:
dobra dobra, to inaczej. Zna historię polskiej kuchni a przynajmniej ostatnich 40 lat. Ja nie wiedzialem skąd się wzięły placki po węgiersku itp wynalazki jak pieczony kurczak.
To mam na myśli mówiąc zna sie na kuchni i w taki sposób na to patrzę.
nie pisz tylko że wierzysz w to że gra na żywo i nie ma żadnego scenariusza... kaman M - Śro 26 Gru, 2012 Dla mnie programy Maklowicza - jak juz jesteśmy w temacie to rewelacyjne programy turystyczne.
zajebiste miejsca az tam pojechać i zobaczyć i spróbować lokalnych potraw.
jak oglądam magde gessler to mam ochote wyc.Bart - Śro 26 Gru, 2012 Ja oglądając Makłowicza mam zazwyczaj ślinotok, lubię go PiTT - Śro 26 Gru, 2012
M napisał/a:
Dla mnie programy Maklowicza - jak juz jesteśmy w temacie to rewelacyjne programy turystyczne.
zajebiste miejsca az tam pojechać i zobaczyć i spróbować lokalnych potraw.
jak oglądam magde gessler to mam ochote wyc.
prawda to, super się to ogląda, zresztą tak samo jak Cejrowskiego
ja natomiast Magdy nie oglądam, na szczęście na pilocie mam kilka innych przyciskówzefir - Śro 26 Gru, 2012
Bart napisał/a:
Ja oglądając Makłowicza mam zazwyczaj ślinotok, lubię go
+159M - Śro 26 Gru, 2012 +1 Wszystkim
PiTT wspomniał o pamiętnikach z wakacji i innych - czy wiecie jaką to ma gigantyczną oglądalność? Niesamowite jest kilka milionów ludzi w Polsce którzy są to w stanie obejrzeć.Bart - Śro 26 Gru, 2012 Jak mam okazję to pamiętniki z wakacji oglądam, dobra rozrywka PiTT - Śro 26 Gru, 2012 bo to jest DOBREEEE!
kurde, można nieźle się pośmiać
swoją drogą zastanawiam się czy te laski sypią się z ekipą podczas takiego wyjazdu...
obstawiam że TAK! martin.h - Śro 26 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
bo to jest DOBREEEE!
kurde, można nieźle się pośmiać
swoją drogą zastanawiam się czy te laski sypią się z ekipą podczas takiego wyjazdu...
obstawiam że TAK!
A podobno zastanawiamy się dla kogo te programy
A tak swoją drogą to pewnie sypią się tak jak Makłowicz czy Ty jak jesteś w pracy PiTT - Śro 26 Gru, 2012 zbastuj bo Mikołaj Ci prezenty zabierze
i radzę ci kolego, abyś to szybko odszczekał bo nie życzę sobie takich tekstów
ps. jeśli już komuś bliżej do "sypania" to zapewne tobie w kontaktach bezpośrednich z klientami
mam propozycję i chyba muszę ci wyraźniej to napisać bo nie jesteś zbytnio rozgarnięty aby do tego samemu dojść
przestałem komentować twoje wpisy, nawet takie po których łza kręci mi się w oku
radzę abyś zrobił to samo i po prostu się ignorujmy
to że masz kompleksy średnio mnie interesuje, żyj sobie w swoim świecie i jeszcze raz proszę, nie wchodźmy sobie w drogę, dzięki temu oszczędzimy innym wymiany zdań
żałuję tylko że nie mamy możliwości spotkania się i porozmawiania, myślę że to by zakończyło raz na zawsze nasze wszelkie nieporozumieniaKamill - Czw 27 Gru, 2012 Debile http://www.youtube.com/wa...d&v=kbSxMMN5p-0S2WED - Czw 27 Gru, 2012 Temat postu: Re: O wszystkim i o niczym
PiTT napisał/a:
Brakowało takiego tematu w którym można pisać o wszystkim na co się ma ochotę
Jeśli ktoś/coś Cię boli/wqrwia to napisz to...
Przed świętami skręciłem kolano na treningu... wqrwia mnie to niemiłosiernie, nie dość że nie mogę teraz trenować to na koniec stycznia mam zaplanowany wyjazd na snowboard na 2tyg. i nie wiadomo czy pojadę. Wszystko zależy od tego co pokaże rezonans magnetyczny...kamil - Czw 27 Gru, 2012 myślę, że nie pojedziesz.
Czy Ola Szwed to Twoja kuzynka albo inna siostra ? Jakarti - Czw 27 Gru, 2012 srogo..
ale wiecie co..