Jakarti - Nie 30 Gru, 2012 alex ostatnio strasznie wyszczekany
Zefir,
raczej pomyslalem sobie o tym, ze to Łodzki slang galerianek Mucha - Nie 30 Gru, 2012 Masz McDonalda przy trasie... Qukie - Nie 30 Gru, 2012 albo naleśniki w Manekinie, ale to akurat dobre jest Bonczek - Nie 30 Gru, 2012 Te naleśniki zacne były dość, ale piwko mieli najlepsze!Bonczek - Nie 30 Gru, 2012 Pany dużo pali taki wóz? Miał ktoś z nim styczność?
Bart spritmonitor już sprawdzony, dziękuję Jakarti - Nie 30 Gru, 2012 czy Łukasz Saxorulez nie poruszał się podobnym?pum - Nie 30 Gru, 2012 Trojan ma chyba coś takiego w automacie. napisz do niego pw czy coś.PiTT - Nie 30 Gru, 2012 Boras ma nowszego i z tego co mówił to 12-14 w mieście wciąga
mimo że bardzo podoba mi sie design tych aut to w żadnym nie czułem się jakoś specjalnie podczas jazdy...
ale osoby które mają mocno zachwalają te autaBonczek - Nie 30 Gru, 2012 Zaraz szrajbnę, dzięki Pany karoluPL - Pon 31 Gru, 2012
zefir napisał/a:
wczoraj otworzyli American Bull w Manu , sztejki i mega burgery podobno
właśnie coś o tym też słyszałem od kumpla- więc wypróbujemy jutro
*no chyba, ze ceny będą zbyt wygórowane jak na grupę głodnych i biednych studentów*Anonymous - Pon 31 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
alex ostatnio strasznie wyszczekany
Nowy rok się zbliża. Szykuje formę
Qukie napisał/a:
naleśniki w Manekinie
Byłem dzisiaj i jak zwykle dały radę. Kurczak, szpinak, ser i sos ostry - polecam, Ja.Kamill - Pon 31 Gru, 2012
Bonczek napisał/a:
Pany dużo pali taki wóz? Miał ktoś z nim styczność?
Co widzę takie auto na szrotach to maja przebiegi od 450tys w góre (tylko że to zawsze są benzyny n/a), także bardzo solidny fur, tym bardziej że wnętrze wygląda na 150tys+Jakarti - Pon 31 Gru, 2012 w takim razie dorzucamy..
zgodnie z poniższym mamy ok 2,6 mln ludzi, którzy żyją powyżej jakiegokolwiek poziomu. biorac pod uwage, ze w Polsce pracuje pewnie kilkanascie mln ludzi to tak czy siak grubo. zakladam, ze wiekszosc z nas przynalezy do jednej z 3 grup zatem pamietajmy o tym przy najblizszych narzekaniach i noworocznych życzeniach
Do grupy bogatych analitycy KPMG zaliczają osoby, które mają przeciętny dochód miesięczny powyżej 20 tys. zł brutto (oraz aktywa płynne o wartości powyżej 1 mln dolarów - gotówkę, lokaty, obligacje). Ich liczbę szacuje się w Polsce na ok. 50 tys.
Do grupy osób zamożnych należą ci, których przeciętny dochód miesięczny brutto wynosi od 7,1 tys. do 20 tys. zł). Ich liczbę szacuje się w Polsce na ok. 555 tys.
Do grupy aspirujących (ocenianej na około 2 mln osób) zaliczają się ci, którzy zarabiają 3,7-7,1 tys. zł brutto miesięcznie.zefir - Pon 31 Gru, 2012
karoluPL napisał/a:
zefir napisał/a:
wczoraj otworzyli American Bull w Manu , sztejki i mega burgery podobno
właśnie coś o tym też słyszałem od kumpla- więc wypróbujemy jutro
*no chyba, ze ceny będą zbyt wygórowane jak na grupę głodnych i biednych studentów*
25 zl hambuks a 27 cheese
polecam wczoraj podbilismy z Paffciem i naprawde mega zarciesiema - Pon 31 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
zatem pamietajmy o tym przy najblizszych narzekaniach i noworocznych życzeniach
Życzę Wam wszystkim, byście w 2013 zdobyli 50tyś nowych przyjaciół!