kosmita - Pon 26 Mar, 2012 Poniżej 15k, to nie wiem czy się znajdzie jakieś sensowne 944szymlorek - Pon 26 Mar, 2012
Czesio napisał/a:
ostatnio spodobało mi się porsche 944
Proces twojej socjalizacji jest dłuższy i bardziej wyboisty niż w przypadku rekina..
Absolutnie nie przyjmujesz do wiadomości że to co oglądasz w ogłoszeniach to już tylko wspomnienie po aucie klasy premium (7er) czy auta sportowego (eclipse).
Wpakujesz się w kolejny pierdolnik który do niczego nie będzie się nadawał poza złomowaniem. Kup jak koledzy radzą coś sensownego, albo coś małego nowego jak SCS którego będziesz mógł katować po kjsach a części będą kosztować grosze.
Albo jak masz przemożną chęć dalszego odgruzowywania aut (którą poniekąd rozumiem boo sam też lubie sobie sprawić tą masochistyczną przyjemność i przytulić jakiegoś szrota )
Tak jak majki mówił, mk3 dobra opcja, w GTI packu dostajesz masę detali które cieszą, dostajesz prosty i niezawodny samochód którym jazda daje sporo frajdy. Kup bude taką jak te powyżej, nie skalane wiejskim tuningiem możliwie najblizsze serii GTI. Dbaj o stan techniczny i ciesz się autem które za jakies 4-5 lat może troche na wyrost ale będzie już można nazywac youngtimerem.kosmita - Pon 26 Mar, 2012
Cytat:
Sprzedam komplet felg marki OZ.
Dokładne parametry:
OZ Crono Matt Black 4x100 et 37 17'
Ich stan oceniam na bardzo dobry, są bardzo lekkie i mają symboliczny przebieg.
Barejka - Pon 26 Mar, 2012 yebac gruzy, wlewaj flaki, zakrecaj sloiki i w pekaes, dwa miesiace w stolicy i bedzie Cie stac na IV GTI szymlorek - Pon 26 Mar, 2012 Jest ładne mk IV GTI na sprzedaż 2003r. szary met. xenon 3d , recaro , mfd , po programie w jecie na coś koło 210ps, zawias eibacha, ats dtc comp 17 na r888. Dodatkowo cała masa gadżetów, jakieś us listwy i obrysy, dokladka 25 jahre jubi, czarna podsufitka , bov, przyzwoite audio.
Bardzo ladnie utrzymana sztuka ale nawet nie wspominałem bo kwota prawie 20k pln więc chyba czesiek czegoś innego szuka.
Poza tym mk IV bieda / mk IV GTI mało różnią się wew. zew.
Poprzednia generacja - mk III / mk III GTI mocniej się od siebie róźni i daje więcej fanu z posiadania GTI.was79 - Wto 27 Mar, 2012 Dobry przebieg:
http://allegro.pl/renault...2214887662.htmlkosmita - Wto 27 Mar, 2012 http://allegro.pl/kola-al...2177680472.htmlJacek - Wto 27 Mar, 2012 kórwa, oferta jest czyli zbyt też Cassis - Wto 27 Mar, 2012 Janusz chciał sobie takie do clio kupić kaziu1985pn - Wto 27 Mar, 2012 w seju jedna laska z poznania takie ma kilka razy na mieście widziałem tomecki - Wto 27 Mar, 2012
auto od Piotra Adamusa, kupione z przebiegiem 3500km, często nim jeżdżę was79 - Wto 27 Mar, 2012 Adamus, Adamus, cały czas ma długi
Nowa powieść science-fiction: Jan Paweł 202
"Jak powstają twoje teksty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Za.kur.wię z laczka i poprawię z kopytajozekrj - Wto 27 Mar, 2012 kurcze kupił bym znowu taką golfine mk3