Yarko - Pon 31 Gru, 2012 .Bonczek - Pon 31 Gru, 2012 Ok to udanej zabawy dzisiaj wszystkim
roj - Pon 31 Gru, 2012 dzięki Bonku! ja również życzę wszystkim udanej zabawy oraz najlepszych z najlepszych rzeczy w Nowym Roku!zefir - Pon 31 Gru, 2012
Yarko napisał/a:
zefir napisał/a:
ja płace u Marzenki 20zł jest ładny lokal, miła obsługa i do tego jest na czym oko zawiesić
Marzenka, takie trochę milfowskie imię poka foto
troche sie zgadza:D
Samotna Mamusia przed 30 z wlaściwym rozmiarem piersi jak na Milfa przystalo Mucha - Pon 31 Gru, 2012
zefir napisał/a:
Yarko napisał/a:
zefir napisał/a:
ja płace u Marzenki 20zł jest ładny lokal, miła obsługa i do tego jest na czym oko zawiesić
Marzenka, takie trochę milfowskie imię poka foto
troche sie zgadza:D
Samotna Mamusia przed 30 z wlaściwym rozmiarem piersi jak na Milfa przystalo
a gdzie to Zef... moze wymienie dywany w oknach na MILFa zefir - Pon 31 Gru, 2012 koło mnie Anonymous - Pon 31 Gru, 2012
roj napisał/a:
dzięki Bonku! ja również życzę wszystkim udanej zabawy oraz najlepszych z najlepszych rzeczy w Nowym Roku!
+1 Niemy - Pon 31 Gru, 2012 Udanej imprezy i do siego!
roj - Pon 31 Gru, 2012
Mucha napisał/a:
a gdzie to Zef... moze wymienie dywany w oknach na MILFa
a malować już skończyłeś? bizon - Pon 31 Gru, 2012
Mucha napisał/a:
skad te ceny
idz chocby do mega solar w galerii, albo tego fryzjera, co jest kolo intersportu w manu. w pierwszym 45, w drugim 50 za strzyzenie. a to wcale nie sa najbardziej wybujane salony.zefir - Pon 31 Gru, 2012 jak usłyszalem ile kosztuje farbowanie układanie włosow, strzyzenie w Wojewoda Studio w Łodzi to kurwa z kapci wyskoczyłem, pare stówek za kazda usługe Anonymous - Pon 31 Gru, 2012 Esencja hh-dyskusja o fryzjerach roj - Pon 31 Gru, 2012 Anonymous - Pon 31 Gru, 2012 M - Pon 31 Gru, 2012 Balls of steel