lenny - Wto 25 Wrz, 2007 no wiiitam!
faktycznie na ctra nie wygląda - nawet znaczek z przodu czarny...
kólka kontrowersyjne troche - nie pasują do auta moim zdaniem!
no i cóż ja mogę powiedzieć! fajne auto masz...:] udzielaj sie na forum to wpadniesz na spociszona... zobaczymy jak to sie odpycha :564:Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Andre napisał/a:
czyli P106 w wersji dla babć i emerytów
Hmmmmmmm
A czym sie ta wersja charakteryzuje ???
Charakteryzuje się:
-silnikiem o mocy średniej kosiarki do trawy - aby nie wymknął się spod kontroli jakiejś średnio pojętnej babci
-wyposażeniem: ABC - Absolutny Brak Czegokolwiek, coby emeryci nie pogubili się w gąszczu pokręteł i przycisków
Nawet kubeł i szelki, które są w nim zamontowane pewnie spodobałyby się komuś starszemu z chorym kręgosłupem Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007 witamy wszystkich nowych.
Jak wiecie (lub nie) zawsze staramy sie zamykac w ok. 100 userach wiec NIE TO ZE MACIE CZUC JAKAS PRESJE
Ci o ktorych po jakims czasie nie jestesmy pewni na 100% czy chcemy zeby zostali czy tez nie, zostaja dopuszczeni do 'baraży'. Zostaje jeden z dwoch. Ktory bedzie lepiej hapał po kule u prezesa.Potem coprawda czesto wygrany przycicha ale zazwyczaj po tygodniu mu przechodzi wtedy zostaje zielony. Wszyscy przez to przeszli. :556: :556: :556: :556: :556:
ps. O niebieskich nie pytajcie.
pps. A o pomaranczowych to juz w ogole
Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007 To ja chyba podziękuje Dariano - Śro 26 Wrz, 2007
xaoo napisał/a:
witam...
jako że też mam nieduże auteczko... to i hothatchować będe...
ja poszedłem japoońska szkołą.. bez sterydów... bez sztucznych wspomagaczy...
czysty power... teoretycznie 100KM z litra
a że litry sa dwa to ))) takiego banana mam jak vTEC sie załącza...
Na bank Widziałem to auto w Garwolinie całkiem niedawno.
Itak własnie sie zastanawiałem czy to type r czy nieAnonymous - Śro 26 Wrz, 2007 DARIANO...
W Garwoline da... tam to autko bywa najczęściej...
możemy jakiś wieczorny PRZEGLĄD uzgodnić
a w sobote sprawdze ile f.u.c.ktycznie konioow ma ... HAMownia czekaGreg - Śro 26 Wrz, 2007
-silnikiem o mocy średniej kosiarki do trawy - aby nie wymknął się spod kontroli jakiejś średnio pojętnej babci
-wyposażeniem: ABC - Absolutny Brak Czegokolwiek, coby emeryci nie pogubili się w gąszczu pokręteł i przycisków
Nawet kubeł i szelki, które są w nim zamontowane pewnie spodobałyby się komuś starszemu z chorym kręgosłupem
Witamy:!:
Czy twoja 106 to białe 3d z kubłem i szelkami?
Pytam bo swego czasu dość często widziałem takowe w dzierżoniowie Dariano - Śro 26 Wrz, 2007
xaoo napisał/a:
DARIANO...
W Garwoline da... tam to autko bywa najczęściej...
możemy jakiś wieczorny PRZEGLĄD uzgodnić
a w sobote sprawdze ile f.u.c.ktycznie konioow ma ... HAMownia czeka
Spoko nie ma problemu jak cos to na PW dawaj i sie zgadamy . Jestes z Garwolina ??Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007
szymlorek napisał/a:
Witamy:!:
Czy twoja 106 to białe 3d z kubłem i szelkami?
Pytam bo swego czasu dość często widziałem takowe w dzierżoniowie
Trafiony zatopiony
Od kilku miesięcy pracuję w Dzierżoniowie więc zdarza mi się tam straszyć przechodniów i zwierzęta swoim lodówkowobiałym Pyziem
PozdroBart - Śro 26 Wrz, 2007 witam wszystkich nowych
nareszcie się jakaś alfa pojawiła (zdaje się z alfaholików kojarzę)Marek23 - Śro 26 Wrz, 2007 Też witam wszystkich nowych z japoni, włoch, francji i niemiec...Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007
bart napisał/a:
witam wszystkich nowych
nareszcie się jakaś alfa pojawiła (zdaje się z alfaholików kojarzę)
Dokładnie Ja również kojarzę twoje auto z alfaholikówwasq - Pon 01 Paź, 2007 witam wszystkich na stronke trafilem juz dawno temu ale na forum dopiero teraz wiec sie przedstawie
Jestem -=wasq=- od jakis 4 lat mam r5 na poczatku bylo to 1,1 nastepnie wsadzilem do niej silnik 1,7 z GTE po nastepnym roku wsadzilem silnik 1,4 GTT i auko stalo sie autem do jazdy "od swieta" jakies 4 lata temu razem ze znajomym z Wiślicy (Car_Majster) zalozylismy Renault5 Klub Polska i tak do dzis jakos klub istnieje
do jazdy na codzien mam r19 16v ph1 a r5 zostaje autkiem do dlubania i "zabawy"
pozdrawiamMisiek_lbn - Pon 01 Paź, 2007
wasq napisał/a:
do jazdy na codzien mam r19 16v ph1
szczerze zazdroszcze...
poprosze fotki jakieś
no i witamy :564: