Jak wy, to i ja KonradMK - Sob 24 Maj, 2008 Kuźwa, jednak Japońce wiedzą co dobre! http://pl.youtube.com/wat...feature=relatedCHRZANEK - Nie 25 Maj, 2008 W trakcie rajdu Agapit podszedł do mnie user o ksywce Olek
Brawa za odwagę - miło było poznać kubas - Nie 25 Maj, 2008 respekt dla niego ja bym sie bal do ciebie podejsc ty taki straszny jestes szymlorek - Wto 27 Maj, 2008 Motyla noga z tymi wrsztatami jak znalazł się jeden kompetentny ktory naprawił mi auto to dzisiaj po dwóch dniach zagladajac pod auto zobaczyłem ze nie mam płyty pod silnikiem
Dzwonie do warsztatu i slysze :
"płyta jaka płyta? My jej nie mamy, ale poszukamy"
5 min później telefon:
"Ta płyta to w kanale leżała, zapomnieliśmy ją zamontować"
Aso fiata z kolei stwierdziło że auto nie działa bo padło sprzęgło a okazało się że winny był siłownik wysprzeglnika,słowem wymieniłem je totalnie niepotrzebnie,tylko ich kopnąć w ... kubas - Wto 27 Maj, 2008 hahaha przeciez sprzeglo sie slizgalo szymlorek - Wto 27 Maj, 2008 To jest taki poroniony megchaniczno-hydrauliczny system w którym sprężyna pękła skutkiem czego nawet kiedy nie dotykałeś pedału sprzęgła to siłownik przy skrzyni nie odbijał i dlatego też ślizgało się sprzęgło kubas - Wto 27 Maj, 2008 "wlosi to tempe chooje" fydi - Wto 27 Maj, 2008
kubas - Śro 28 Maj, 2008 Mariusz Pudzianowski jest wykształciuchem. Wczoraj siłacz obronił swoją pracę licencjacką - na czwórkę! Na jaki temat pisał Mariusz? Otóż zgłębiał tajniki "Kultury organizacji w marketingu sportowym na świecie".
Pudzian to wykształciuch pełną gębą. Nie zakończy nauki na licencjacie, planuje zrobić magisterkę! Żeby było jeszcze ambitniej o tytuł "mgr" powalczy na dwóch uczelniach: Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi oraz katowickiej AWF.
Mimo że Pudzian pnie się po szczeblach naukowej karier, ciągle pozostaje "starym, dobrym" Pudzianem . Żeby nie być do końca "jajogłowym" Mariusz zakupił sobie z okazji licencjata nowego "Merca" CL63 za milion złotych. I tą bryką przyjechał na egzamin.