Anonymous - Wto 27 Mar, 2007 Renault Alpine V6 Turbo Peter - Wto 27 Mar, 2007 kurde cena tego focusa bardzo atrakcyjna!nox - Wto 27 Mar, 2007 właśnie podejzanie atrakcyjna bo uszkodzenie z zewnątrz jest błache i z tym mozna by od biedy jeździć albo wygląda tak pozornie albo kradziony.:)Misiek_lbn - Wto 27 Mar, 2007 http://moto.allegro.pl/it...y_skora_1h.html
nie wiem czy był czy nie...Anonymous - Śro 28 Mar, 2007 Za gładką klapę powinni mu krecenie wora zrobić :569:KonradMK - Śro 28 Mar, 2007 ten alpine pewnie wart ok 40 tysi
[ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 ]
lagadula napisał/a:
Za gładką klapę powinni mu krecenie wora zrobić :569:
i za tą wiejską sztorcwycieraczkęnox - Śro 28 Mar, 2007 Piękny 205 GTI
czy to czasem nie jest od naszego "byłego" kolegi z Krakowa Micro ?? Grzesiek go chyba znał ?? avatara miał z Logiem Ferrari??michool_vt - Śro 28 Mar, 2007
nox napisał/a:
czy to czasem nie jest od naszego "byłego" kolegi z Krakowa Micro ?? Grzesiek go chyba znał ?? avatara miał z Logiem Ferrari??
no właśnie chciałem napisać, że to chyba jego
[ Dodano: Czw 29 Mar, 2007 ]
napewno jego nox - Śro 28 Mar, 2007 podoba mi się i ładnie wyglądają te speedline z malowaniu gti griffe:) jedynie to szkoda ze ma gaz:/michool_vt - Śro 28 Mar, 2007 racja bardzo ładnie sie prezentuje na zdjęciach, na żywo widziałem ja z pół roku temu i nie pamietam za dużo Loko - Czw 29 Mar, 2007 Tak zgadza się, to auto micro, znajomego zowy, który był tutaj na forum przez jakiś czas:)
Był też tym pugiem raz na spocie ze ściganiem.ps - Czw 29 Mar, 2007 Czy ktoś ogarnia na tyle niemiecki, żeby mi powiedzieć dlaczego TA Meganka ma taką dobrą cenę??M - Czw 29 Mar, 2007 Poczytaj sobie: STRONA PO TŁUMACZENIU KLIK
ps - Czw 29 Mar, 2007 wooooow! nie znałem takiej opcji z tłumaczeniem....
doczytałem sie tylko o zadrapaniach i małym wgnieceniu. To niedużo - cena nadal super!Misiek_lbn - Czw 29 Mar, 2007 http://moto.allegro.pl/it..._19_16v_gt.html
hot hatch jak by nie patrzeć
klima, komputer pokładowy... zna ktoś może