Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kamil - Śro 26 Mar, 2014 i koszty utrzymania...sorry, ale jak ktoś kupuje taką fure to już chyba nie bawi się w GB i przekładki.Walle - Śro 26 Mar, 2014
kamil napisał/a:
i koszty utrzymania...sorry, ale jak ktoś kupuje taką fure to już chyba nie bawi się w GB i przekładki.
przy używce? Dlaczego? nie rozumiem toku myślenia. Auta z GB są tańsze, nie mówiąc o lekko uszkodzonych. Doliczając koszty przekładki i tak jest taniej.kamil - Śro 26 Mar, 2014 Walle, RS6.... ubezpieczenie, paliwo, serwis...kaman, trza gruby hajs ogarniać żeby utrzymać ten samochód Na pewno więcej wyjdzie miesięcznie niż za Evo.Janusz - Śro 26 Mar, 2014 wystarczy spróbowac wymienić klocki w rs6 aby sie przekonać, ze naprawdę trzeba mieć HAJS na taki samochód Marek23 - Śro 26 Mar, 2014 Hajs najlepiej ladowac w motorsport...
A tak poza tym a propos dupowozow to jezdzilem na kielcach a45 amg. Do bujaki calkirm spoko i pali polowe tego co rs6. Kiedys taki wynalazek stanieje...Bad-i - Śro 26 Mar, 2014 Ty a co Ty dzwonisz a nie odbierasz???Niemy - Czw 27 Mar, 2014
Marek23 napisał/a:
Możemy razem po niego jechać i wrócić ze średnią 250
potrzebna tylko druga mocna fura do tego zestawu
Marek23 napisał/a:
Octy na razie nie widać, powiedzieli mi,że pod koniec roku bedzie
serio musisz tyle czekać na skode??
Gotti napisał/a:
opis czytał? bo poza drzwiami trzeba się nastawiać na turbiny i / lub pompę oleju
tak szczerze, to nie czytał PiTT - Pon 31 Mar, 2014 na prosbe kolegi ptaku bo nie ma jeszcze dostepu do tematow
Poszukuje swojego pierwszego auta do nauki jazdy w zakretach, pojezdzawek, KJSow itp. Zalezy mi na aucie zdrowym blacharsko i mechanicznie ( chrupki i sztrucle mnie nie interesuja ). Wszelkie modyfikacje zawieszenia, motorowni, wnetrza ( klatka, kubly itd. ) sa mile widziane. Interesuje mnie wszystko co wieksze od SC/CC. Pojemnosc max 2.0. Budzet jakim dysponuje to 8k nie jest moze jakis super hiper ale mysle ze jak na pierwsze takie auto powinno wystarczyc. Jako ze jeszcze nie dorobilem sie pelnych uprawnien to wszelkie info prosze na PW, GG:2895665 lub Email: wrobel@wp.euJakarti - Pon 31 Mar, 2014 juz ogarniamy dostępa bo motywacja jest spora Anonymous - Pon 31 Mar, 2014 Niech bierze crx-a od CartoonaRasputin - Pon 31 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
( chrupki i....... mnie nie interesuja )
Jakarti - Pon 31 Mar, 2014 Ptaku już ma zielonego
może nakurwiac swoje ogłoszenie
sprzedajcie mu jakies saxo bo yebaniutki napisal chyba do wszystkich co zrobic bo nie ma dostepu do dzialu
* Kamill - Pon 31 Mar, 2014 Jest taka honda na forum do sprzedania, ale nie można jej kupić M - Pon 31 Mar, 2014 siema - Pon 31 Mar, 2014 Nasz handlowiec ma do sprzedania 206 S16 w jakiś śmiesznych pieniądzach, może ktoś chce do upalania. Silnik 2.0, więc założenia spełnia