Mucha - Nie 06 Sty, 2013 ogólnie spoko... o ile wiedzą że dno nie jest na 2 metrach...Barejka - Nie 06 Sty, 2013 zajebiaszcza miejscowka za malolata tez sie skakalo teraz juz pewnie bym nie skoczyl mysle ze jak jest tam gora 4 metry to i tak wystarczy pewnie ten zbiornik chlodzi reaktor w elektrowni KarQ - Nie 06 Sty, 2013 Ten mostek z deczka wyższy raczej jest arssss - Nie 06 Sty, 2013 Grubo latajaBarejka - Nie 06 Sty, 2013 ze dwa i pol raza co nasze drzewko Jakarti - Nie 06 Sty, 2013 obejrzalem te skoki do polowy i mysle sobie.. nie tak wysoko karoluPL - Pon 07 Sty, 2013
powinien tam być pokazany james i jeremy jeszcze wcześniej
albo przynajmniej sam jeremy i jego afro arssss - Pon 07 Sty, 2013
Bez recznego tez sie da wahadelko nie wyszlo,dwa slupki na calej drodze i akurat musialem trafic w jeden Jakarti - Pon 07 Sty, 2013 hehhe,
nie weszłeś!Barejka - Pon 07 Sty, 2013 arssss, polam zderzak gti takiego juz nie znajdziesz arssss - Pon 07 Sty, 2013 Mam 4 takie Vlodarsky - Pon 07 Sty, 2013 Są dostępne w podróbie Rasputin - Pon 07 Sty, 2013 Grube video http://www.tvn24.pl/tir-s...s.html#autoplayBonczek - Pon 07 Sty, 2013 Przypomniało mi sie cos co moze byc dla niektórych interesujace. Widziałem dzisiaj biała Fabia z wielkim napisem na boku Tramwaje Warszawskie, która miała zamontowany z przodu fotoradar i dodatkowa lampe blyskowa, jutro wrzuce fotke - lekka przeginka sie robi.Jakarti - Pon 07 Sty, 2013 moze "kręci" tramwaje i podlych motorniczych?
bo prawde mowiac.. suabo jesli tak jezdzi i cyka samochody..
a wracajac jeszcze do linka Rasputina.. wypadek miał miejsce w listopadzie a Ci mowia, ze moze postawia zarzuty w marcu..do tego czasu caly czas w wiezieniu.. niewazne czy to Białorusin czy Rusek.. ale nawet jeśli udowodnią mu wine to chyba trochę za długo...