trochę nie w temacie, ale biust Angela to ma kozak Bart - Wto 10 Kwi, 2012 M - Wto 10 Kwi, 2012 Cóż za niemiecki żart Wally CHRZANEK - Wto 10 Kwi, 2012
Tak to niestety jest.
Budowa samochodu kosztuje 40K, potem ktoś próbuje to sprzedac za 28K, a i tak kończy się na tym ze trzeba opchnąć co ciekawsze oddzielnie graty a pozostałość sprzedać za 15K (o ile będzie los sprzyjał)Mick - Wto 10 Kwi, 2012
Tak to niestety jest.
Budowa samochodu kosztuje 40K, potem ktoś próbuje to sprzedac za 28K, a i tak kończy się na tym ze trzeba opchnąć co ciekawsze oddzielnie graty a pozostałość sprzedać za 15K (o ile będzie los sprzyjał)
tylko, że kolega go nie budował
samochód kupiony od Złotnickich mocna N-ka i na Rzeszowie dachowanaCHRZANEK - Wto 10 Kwi, 2012
Mick napisał/a:
mocna N-ka i na Rzeszowie dachowana
Jak na rzeszowie to nieźle.
generalnie jest tak:
Dachowanie na Elmocie (cena +2000pln)
Dachowanie na Wisle (cena +3000pln)
Dachowanie na Warszawskim (cena +5000pln)
Dachowanie na Polskim (cena x2)
Dachowanie na rzeszowskim chyba jest podobnie punktowane jak za Elmot.pit - Wto 10 Kwi, 2012 hahahah mistrzostwoKenet - Wto 10 Kwi, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Tak to niestety jest.
Budowa samochodu kosztuje 40K, potem ktoś próbuje to sprzedac za 28K, a i tak kończy się na tym ze trzeba opchnąć co ciekawsze oddzielnie graty a pozostałość sprzedać za 15K (o ile będzie los sprzyjał)
Siela go kupił z myślą o RD3L, ale nie znalazł sponsora, więc niestety musi swoje plany i marzenia odłożyć na jakiś czas.
"Cena jest zaporowa bo tak naprawdę nie chcę go sprzedać"Bonczek - Wto 10 Kwi, 2012 Czy Siela to nie jest ten Pan od Subaru, który ciągle zmienia plany? Kamill - Wto 10 Kwi, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Mick napisał/a:
mocna N-ka i na Rzeszowie dachowana
Jak na rzeszowie to nieźle.
generalnie jest tak:
Dachowanie na Elmocie (cena +2000pln)
Dachowanie na Wisle (cena +3000pln)
Dachowanie na Warszawskim (cena +5000pln)
Dachowanie na Polskim (cena x2)
Dachowanie na rzeszowskim chyba jest podobnie punktowane jak za Elmot.
O co chodzi z tymi cenami ?
Szkoda że go siela sprzedaje bo naprawde fajne autoqbus - Wto 10 Kwi, 2012
Mick napisał/a:
samochód kupiony od Złotnickich mocna N-ka i na Rzeszowie dachowana
Wg. mnie na Świdnickim... 106 wtedy też jechał w Saxo N2.106 - Wto 10 Kwi, 2012 potwierdzam.... krotka w dol i prawy dlugi w lesie i na tym prawym poszliiiiiiii.
bylo tam faktycznie bardzo slisko, ponoc cos rozlane.faldzip - Wto 10 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Tak to niestety jest.
Siela go kupił z myślą o RD3L, ale nie znalazł sponsora, więc niestety musi swoje plany i marzenia odłożyć na jakiś czas.
Hmm myslalem, ze wlasnie moto.pl w nich inwestuje skoro maja tak wykoksane saxo (jak przeczytalem ogloszenie, to juz wiem czemu mi na Rally Sluzewiec wklepywali regularnie te kilka sekund ). A jesli chodzi o starty w RD3L: jak go sprzeda za te 28k, to moze kupic takie saxo jak moje za te 6-8k, dolozyc 2-3k (albo np. taka 205 jak Jacka - ciekawe ile jest warta? ) i ma auto ktorym dojedzie do mety, a zostanie mu 18k na rok startow. Tyle, ze o wysokie lokaty nie powalczy, ale albo sie jezdzi, albo sie patrzy jak inni jezdza.filomatic - Wto 10 Kwi, 2012 kraj pochodzenia: Włochy...